Ez hátborzongató: ennél pocsékabbul kinéző határátkelő nincs még egy a világon

HelloVidék   
  Megosztom
Ez hátborzongató: ennél pocsékabbul  kinéző határátkelő nincs még egy a világon

Vegyetek egy mély levegőt: így néz ki most a kétvölgyi határátkelő, aminek egy hete leszakadt a tetőszerkezete!

Leszakadt a szlovén határátkelő tetőszerkezete Kétvölgynél, ami eltorlaszolja a Kétvölgy és Szentgotthárd közötti összekötő utat. Aki személyautóval akar átmenni a "szomszédba", az a Kétvölgy-Ritkaháza-Apátisvánfalva kerülőúton tudja használni az átkelőt - írta meg az Útinform oldala.

A Nyugat.hu információi szerint a Kétvölgy-Cepinci határátkelő épületét egy erdészeti jármű rongálta meg, ezért szakadt le a tető. A lap egy olvasói fotóval is illusztrálta, milyen kép fogadja most a szlovén-magyar határon átutazókat:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

nyugat

vas megye

szlovénia

határátkelő