Gyönyörű körforgalmáról híres ez az aprócska falu: színpompás virágokkal etetik a méheket

HelloVidék   
  Megosztom
Gyönyörű körforgalmáról híres ez az aprócska falu: színpompás virágokkal etetik a méheket

Az évelőkkel beültetett, beporzóbarát kisváci körforgalom idén új koncepció szerint lett beültetve – számolt be róla a Bagolybükk Környezet- és Természetvédelmi Egyesület Facebook oldalán.

Kevésbé természetes, a beporzóknak élőhelyül kevésbé, táplálkozóhelyül viszont annál inkább szolgáló kertet ültettek a kisváci körforgalomba. A körforgalom alsó gyűrűjét a városfejlesztő ültette be, a többi részt pedig az egyesület, melynek önkéntesei rendszeresen karbantartják azt, ahogy az elmúlt négy évben is tették. A szemet gyönyörködtető kis körforgalom locsolást a városfejlesztő végzi.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

körforgalom

utazás

méhlegelő

virágok

virágoskert