Ez se semmi: most melegebb van a Balatonban, mint a tó környékén

HelloVidék   
  Megosztom
Ez se semmi: most melegebb van a Balatonban, mint a tó környékén

Már reggel viharos szél korbácsolta fel a vizet, kora délután pedig 77 km/órás szelet mértünk a Balaton nyugati medencéjében keszthelyi állomásunkon - írja az Időkép.

Mint írják, a nyugati és középső medencében így másodfokú, az erősen szeles, de nem viharos keleti medencében elsőfokú viharjelzés van érvényben. Vízbe menni ezért nem ajánlott, pedig most melegebb van bent, mint kint. 21-23 fokos a víz, ezzel szemben a tó körül mindenhol 20 fok alatt van a levegő hőmérséklete. A hőérzetet a viharos szél tovább csökkenti.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

balaton

hőmérséklet

viharos szél