Lezártak egy fontos vasi főutat: hármas karambol történt

MTI   
  Megosztom
Lezártak egy fontos vasi főutat: hármas karambol történt

Összeütközött egy kisteherautó, egy tréler és egy kamion Kisunyom és Kisrádóc között, a 86-os főút 67-es és 68-as kilométerszelvénye közötti szakaszon - közölte hétfőn este a Katasztrófavédelem.

A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mellett a szombathelyi hivatásos és a jáki önkéntes tűzoltók végzik a műszaki mentést. A baleset következtében nagy mennyiségű törmelék került az úttestre, ezért a helyszínre várják a közútkezelőt is. A főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

karambol