Fontos bejelentést tett a debreceni repülőtér: így alakulnak a mentrendek

MTI   
  Megosztom
Fontos bejelentést tett a debreceni repülőtér: így alakulnak a mentrendek

A debreceni repülőtér nyári menetrendjét nem érinti hátrányosan a Vizz Air légitársaság keddi bejelentése, miszerint a Debrecenben állomásozó repülőgépét Budapestre helyezi át október 27-én.

A Debrecenből továbbra is elérhetőek lesznek a légitársaság járatai Burgaszba, Lárnakába, Londonba és Rómába.

A légikikötőt üzemeltető Debrecen International Airport (DIA) Kft. közleménye szerint a Covid-időszakot követően a debreceni repülőtér forgalma dinamikusan nő, az utasforgalom 2023-ban már ismételten átlépte a 300 ezret, 2024-ben pedig további tíz százalék körül bővül, köszönhetően a Debrecenben és régiójában tapasztalható gazdasági és turisztikai fejlesztéseknek.

Annak érdekében, hogy ezt a növekedést fenntartsák és megfeleljenek az utazóközönség elvárásainak, a DIA Kft. - tulajdonosai támogatásával - megtesz minden szükséges lépést, hogy a korábban népszerű és jelentős töltöttséggel bíró járatait, mint Tel-Aviv, Eindhoven megtartsa és további új úti célokat is indítson 2025 nyarától más légitársaságokkal együttműködésben

- jelezték.

A közleményben kiemelték, folytatják a repülőtéren megkezdett infrastruktúra fejlesztéseket is; a debreceni nemzetközi repülőtér céljai változatlanok: a régió legjelentősebb regionális repülőtere kíván lenni.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

debrecen

repülőtér

járat