Vége a télnek: megérkezett az első magyar gólya

HelloVidék   
  Megosztom
Vége a télnek: megérkezett az első magyar gólya

Hazatért fészkébe Suri, a fehér gólya - tette közzé a facebookon Pethő Zsoltné. A Vassurányban fészkelő madár idén az első.

Ahogy tavaly, idén is február 13-án érkezett haza fészkébe a vassurányi gólya. Burgenlandi szomszédja idén is megelőzte, de Magyarországon így is ő az első. Idén nem kell tartania az extrém hidegtől sem, amit tavaly a vassurányiak lelkes gondoskodásával vészelhetett át.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vassurány

gólya

gólyafészek

tavasz