750 ezres fizetés, érettségi is elég: rengeteg légiutas-kísérőt keresnek vidéken

MTI   
  Megosztom
750 ezres fizetés, érettségi is elég: rengeteg légiutas-kísérőt keresnek vidéken

Az Emirates, a világ legnagyobb nemzetközi légitársasága magyar jelentkezőket toboroz nemzetközi légiutas-kísérő csapatába. A dubaji légitársaság Debrecenben, az Aquaticum Debrecen Termál & Wellness Hotelben tart nyílt napot június 8-án - írja a Cívishír.

Az Emirates magyar munkavállalókat toboroz nemzetközi légiutas-kísérő csapatába. Az új légiutas-kísérői állások meghirdetését az indokolja, hogy az Emirates folyamatosan bővíti a hálózatában elérhető célállomások számát, ehhez pedig további munkaerőre van szükségük. A meghirdetett pozíciókra nők és férfiak is jelentkezhetnek, a toborzás az egész ország területére kiterjed, de különösen Hajdú-Bihar megyéből várják a munkavállalókat. A cég egy nyílt napot szervez a jelentkezőknek, mely Debrecenben, az Aquaticum Debrecen Termál & Wellness Hotelben kerül megrendezésre június 8-án reggel 9 órától.

Az Emirates állásajánlata rendkívül vonzó, az átlagos, adómentes havi fizetés ugyanis 9770 AED (Arab Emirátusi Dirham), azaz átváltva körülbelül 750 ezer forint. A légitársaság a légiutas-kísérők számára speciális juttatási csomagot is kínál, amely igencsak tetszetős, a következőket tartalmazza:

  • ingyenes munkahelyi transzfer
  • orvosi és fogorvosi ellátás
  • színvonalas, térítésmentes szállás Dubajban
  • kedvezményes vásárlási és szabadidős programlehetőségek

Az Emirates mindezen felül kedvezményes utazási lehetőségeket is biztosít a légiutas-kísérők és hozzátartozóik számára a légitársaság hat kontinensen átívelő hálózatának számos úticéljára.

Érdekes összehasonlítani az Emirates ajánlatát a Wizz Air tavaly októberi álláshirdetésével, melyről akkor írt a Pénzcentrum is. Nem hivatalos forrásból a lap úgy értesült, hogy tavaly a Wizz Air légiutas-kísérőinek kezdő fizetése nettó 200 ezer forint körül alakult, ezt azonban nagyban befolyásolta a repült órák száma, így akár a 250 ezres nettó is elérhető volt. Ha azonban nem repültek a dolgozók, akkor csak a minimálbért kapjták meg. Idővel persze emelkednek a fizetések, és a senior légiutas-kísérők 300-400 ezret is megkereshetnek – írja a Pénzcentrum.

Az Emirates nyílt napján való részvételhez előregisztráció nem szükséges, azonban a jelöltek már a rendezvényt megelőzően kitölthetnek egy előzetes jelentkezési adatlapot az Emirates karrieroldalán. A jelentkezéshez a jelentkezési lapon kívül csupán egy fotó, és egy angol nyelvű önéletrajz szükséges.

Természetesen ahhoz, hogy a jelentkező felvételt nyerjen, meg kell felelnie néhány kritériumnak. A jelentkezés feltétele a betöltött 21 éves életkor, valamint a 212 cm-es magasság kinyújtott karral, lábujjhegyen állva. A honlapon megadták a minimum magasságot is, ez 160 centiméter, és persze a folyékony angol nyelvtudás is elengedhetetlen.

Az állásra pályázóknak számítaniuk kell arra, hogy a nyílt hosszan elnyúlhat, lehet, hogy a teljes napjukat a rendezvényen kell tölteniük. A kiválasztott jelölteket a nyílt napot követő napokban értesítik majd a további interjúk és tesztek időpontjairól.

KIHÚZNA A BAJBÓL 1 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 093 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen Bank nyújtja (THM 7,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 20 126 forintos törlesztőt (THM 7,64%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

légiutas-kísérő

repülőgép

repülés

emirates

légitársaság

utazás

állásajánlat

állás

munka

nyílt nap

debrecen