Videón a katasztrófa: így mosott el az ár egy erdélyi falut

HelloVidék   
  Megosztom
Videón a katasztrófa: így mosott el az ár egy erdélyi falut

Nem csak Magyarországon volt jelentős esőzés az elmúlt napokban: Erdélyben videóra vették, ahogy az árvíz hirtelen végighömpölyög egy falun.

Szombat este hatalmas árvíz sújtott több erdélyi települést is, ahol embereket és egy várandós nőt is elsodort az ár - írja a maszol.ro. A portál szerint az érintett falvak között volt Alsópia is, ahol az egyik lakó a telefonjával filmezte az áradatot. A videó elején még egy békés kistelepülést látható, azonban másodperceken belül felbukkan a borzalom. A felvétel készítőjének is be kellett menekülnie a házába a víz elől. Az áradat gallyakat, bútordarabokat sodor magával az úton.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

eső

időjárás

csapadék

ár