Videón a katasztrófa: így mosott el az ár egy erdélyi falut

HelloVidék   
  Megosztom
Videón a katasztrófa: így mosott el az ár egy erdélyi falut

Nem csak Magyarországon volt jelentős esőzés az elmúlt napokban: Erdélyben videóra vették, ahogy az árvíz hirtelen végighömpölyög egy falun.

Szombat este hatalmas árvíz sújtott több erdélyi települést is, ahol embereket és egy várandós nőt is elsodort az ár - írja a maszol.ro. A portál szerint az érintett falvak között volt Alsópia is, ahol az egyik lakó a telefonjával filmezte az áradatot. A videó elején még egy békés kistelepülést látható, azonban másodperceken belül felbukkan a borzalom. A felvétel készítőjének is be kellett menekülnie a házába a víz elől. Az áradat gallyakat, bútordarabokat sodor magával az úton.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

eső

időjárás

csapadék

ár