Videón a katasztrófa: így mosott el az ár egy erdélyi falut

HelloVidék   
  Megosztom
Videón a katasztrófa: így mosott el az ár egy erdélyi falut

Nem csak Magyarországon volt jelentős esőzés az elmúlt napokban: Erdélyben videóra vették, ahogy az árvíz hirtelen végighömpölyög egy falun.

Szombat este hatalmas árvíz sújtott több erdélyi települést is, ahol embereket és egy várandós nőt is elsodort az ár - írja a maszol.ro. A portál szerint az érintett falvak között volt Alsópia is, ahol az egyik lakó a telefonjával filmezte az áradatot. A videó elején még egy békés kistelepülést látható, azonban másodperceken belül felbukkan a borzalom. A felvétel készítőjének is be kellett menekülnie a házába a víz elől. Az áradat gallyakat, bútordarabokat sodor magával az úton.

KIHÚZNA A BAJBÓL 1 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 093 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen Bank nyújtja (THM 7,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 20 126 forintos törlesztőt (THM 7,64%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

eső

időjárás

csapadék

ár