Leleményes laboros: rollerrel rója a köröket a kistarcsai kórházban

hvg.hu   
  Megosztom
Leleményes laboros: rollerrel rója a köröket a kistarcsai kórházban

Elektromos rollert használ az intézményen belüli vérszállításhoz a kistarcsai Flór Ferenc Kórház illetékes munkatársa. A labor vezetőjének jutott eszébe, hogyan lehetne gyorsítani a vérszállítást - írja a HVG

Ahogy a portál írja, a kórház labor vezetőjének jutott eszébe, hogy mivel kollégája rengeteget ingázik a külöböző osztályokon levett vérmintákkal, így érdemes lenne inkább görkorcsolyával közlekednie. Mivel az új munkatárs nem tudott görkorcsolyázni, így maradt a roller.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kórház

roller

labor

vérvétel