Leleményes laboros: rollerrel rója a köröket a kistarcsai kórházban

hvg.hu   
  Megosztom
Leleményes laboros: rollerrel rója a köröket a kistarcsai kórházban

Elektromos rollert használ az intézményen belüli vérszállításhoz a kistarcsai Flór Ferenc Kórház illetékes munkatársa. A labor vezetőjének jutott eszébe, hogyan lehetne gyorsítani a vérszállítást - írja a HVG

Ahogy a portál írja, a kórház labor vezetőjének jutott eszébe, hogy mivel kollégája rengeteget ingázik a külöböző osztályokon levett vérmintákkal, így érdemes lenne inkább görkorcsolyával közlekednie. Mivel az új munkatárs nem tudott görkorcsolyázni, így maradt a roller.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kórház

roller

labor

vérvétel