Leleményes laboros: rollerrel rója a köröket a kistarcsai kórházban

hvg.hu   
  Megosztom
Leleményes laboros: rollerrel rója a köröket a kistarcsai kórházban

Elektromos rollert használ az intézményen belüli vérszállításhoz a kistarcsai Flór Ferenc Kórház illetékes munkatársa. A labor vezetőjének jutott eszébe, hogyan lehetne gyorsítani a vérszállítást - írja a HVG

Ahogy a portál írja, a kórház labor vezetőjének jutott eszébe, hogy mivel kollégája rengeteget ingázik a külöböző osztályokon levett vérmintákkal, így érdemes lenne inkább görkorcsolyával közlekednie. Mivel az új munkatárs nem tudott görkorcsolyázni, így maradt a roller.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kórház

roller

labor

vérvétel