Szomorú bejelentést tett Borbás Marcsi: mutatjuk, mihez kezd a Gasztroangyal után

HelloVidék   
  Megosztom
Szomorú bejelentést tett Borbás Marcsi: mutatjuk, mihez kezd a Gasztroangyal után

Idén karácsonykor véget ér a Gasztroangyal. Borbás Marcsi kimerültségre hivatkozva egy év türelmet kért a köztévétől. Másik sorozata, a Borbás Marcsi szakácskönyve addig is műsoron marad. Az ismert tévés a férjével közös cégében új online portált indít, az Egy.hu-n pedig Marcsi is saját műsorral jelentkezik majd - írja a Forbes magazin.

Ahogy a portál írja, a tervezett online portál neve Egy.hu lesz, cikkekkel, videókkal színesítve. Mindezt Marcsi és férje cége a Stratcomm Kft. támogatja majd, amely így szeretne még több lábra állni.

A Gasztroangyal forgatása viszont leáll. Ahogy a tévés nyilatkozta, a Gasztroangyal iszonyú sok időt és energiát követel, főleg a sok utazás. Viszont a műsor az Egy.hu indulásától függetlenül kerül le jövőre a műsorról. Marcsi 2020-ra nem újította meg az MTVA-s műsorszerződését. Amit még lehet tudni, az az, hogy a gasztroműsor így lekerül a Dunáról, és legalább egy évig nem is tér majd vissza.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gasztroangyal

borbás marcsi

főzés

szakács

gasztronómia

műsor