Szomorú bejelentést tett Borbás Marcsi: mutatjuk, mihez kezd a Gasztroangyal után

HelloVidék   
  Megosztom
Szomorú bejelentést tett Borbás Marcsi: mutatjuk, mihez kezd a Gasztroangyal után

Idén karácsonykor véget ér a Gasztroangyal. Borbás Marcsi kimerültségre hivatkozva egy év türelmet kért a köztévétől. Másik sorozata, a Borbás Marcsi szakácskönyve addig is műsoron marad. Az ismert tévés a férjével közös cégében új online portált indít, az Egy.hu-n pedig Marcsi is saját műsorral jelentkezik majd - írja a Forbes magazin.

Ahogy a portál írja, a tervezett online portál neve Egy.hu lesz, cikkekkel, videókkal színesítve. Mindezt Marcsi és férje cége a Stratcomm Kft. támogatja majd, amely így szeretne még több lábra állni.

A Gasztroangyal forgatása viszont leáll. Ahogy a tévés nyilatkozta, a Gasztroangyal iszonyú sok időt és energiát követel, főleg a sok utazás. Viszont a műsor az Egy.hu indulásától függetlenül kerül le jövőre a műsorról. Marcsi 2020-ra nem újította meg az MTVA-s műsorszerződését. Amit még lehet tudni, az az, hogy a gasztroműsor így lekerül a Dunáról, és legalább egy évig nem is tér majd vissza.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gasztroangyal

borbás marcsi

főzés

szakács

gasztronómia

műsor