Szomorú bejelentést tett Borbás Marcsi: mutatjuk, mihez kezd a Gasztroangyal után

HelloVidék   
  Megosztom
Szomorú bejelentést tett Borbás Marcsi: mutatjuk, mihez kezd a Gasztroangyal után

Idén karácsonykor véget ér a Gasztroangyal. Borbás Marcsi kimerültségre hivatkozva egy év türelmet kért a köztévétől. Másik sorozata, a Borbás Marcsi szakácskönyve addig is műsoron marad. Az ismert tévés a férjével közös cégében új online portált indít, az Egy.hu-n pedig Marcsi is saját műsorral jelentkezik majd - írja a Forbes magazin.

Ahogy a portál írja, a tervezett online portál neve Egy.hu lesz, cikkekkel, videókkal színesítve. Mindezt Marcsi és férje cége a Stratcomm Kft. támogatja majd, amely így szeretne még több lábra állni.

A Gasztroangyal forgatása viszont leáll. Ahogy a tévés nyilatkozta, a Gasztroangyal iszonyú sok időt és energiát követel, főleg a sok utazás. Viszont a műsor az Egy.hu indulásától függetlenül kerül le jövőre a műsorról. Marcsi 2020-ra nem újította meg az MTVA-s műsorszerződését. Amit még lehet tudni, az az, hogy a gasztroműsor így lekerül a Dunáról, és legalább egy évig nem is tér majd vissza.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gasztroangyal

borbás marcsi

főzés

szakács

gasztronómia

műsor