Kemény fagyok vidéken: volt, ahol mínusz 12 fokot mértek reggel

HelloVidék   
  Megosztom
Kemény fagyok vidéken: volt, ahol mínusz 12 fokot mértek reggel

Fogvacogtatóan indult a hétfő az egész országban, északon volt a leghidegebb. Estére mínusz 9-ig hűl a levegő, csütörtökre havazást, ónos esőt ígérnek.

Kemény mínuszokra ébredt hétfő reggel az ország. Északon, Encs környékén hajnali 6 körül mínusz 12 fokot mutatott a hőmérő az Országos Meteorológiai Szolgálat térképe szerint, de még Budapest belterületén is mínusz 6 fokot mértek a kora reggeli órákban. Országszerte mínusz 8 és 4 körül mozgott az átlag.

A nap további részére azt jósolják, alapvetően gyengén felhős, napos idő lesz, átmeneti felhősödés főként az északi megyékben lehet, azonban csapadékra ott sem kell számítani. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de a Tiszántúlon helyenként megélénkülhet az északkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0, +4 fok között alakul.

A hajnalok továbbra is hidegek lesznek, csütörtökre pedig havazást ígérnek a meteorológusok. Mint írják, szakadozott felhőtakaró lesz az ország felett, legfeljebb néhány órás napsütésre van kilátás.

A déli, délkeleti szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +2, -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2, 9 fok között alakul, az alacsonyabb értékek északkeleten, a magasabbak nyugaton lesznek.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

lehűlés