Kemény fagyok vidéken: volt, ahol mínusz 12 fokot mértek reggel

HelloVidék   
  Megosztom
Kemény fagyok vidéken: volt, ahol mínusz 12 fokot mértek reggel

Fogvacogtatóan indult a hétfő az egész országban, északon volt a leghidegebb. Estére mínusz 9-ig hűl a levegő, csütörtökre havazást, ónos esőt ígérnek.

Kemény mínuszokra ébredt hétfő reggel az ország. Északon, Encs környékén hajnali 6 körül mínusz 12 fokot mutatott a hőmérő az Országos Meteorológiai Szolgálat térképe szerint, de még Budapest belterületén is mínusz 6 fokot mértek a kora reggeli órákban. Országszerte mínusz 8 és 4 körül mozgott az átlag.

A nap további részére azt jósolják, alapvetően gyengén felhős, napos idő lesz, átmeneti felhősödés főként az északi megyékben lehet, azonban csapadékra ott sem kell számítani. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de a Tiszántúlon helyenként megélénkülhet az északkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0, +4 fok között alakul.

A hajnalok továbbra is hidegek lesznek, csütörtökre pedig havazást ígérnek a meteorológusok. Mint írják, szakadozott felhőtakaró lesz az ország felett, legfeljebb néhány órás napsütésre van kilátás.

A déli, délkeleti szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +2, -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2, 9 fok között alakul, az alacsonyabb értékek északkeleten, a magasabbak nyugaton lesznek.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

lehűlés