Karanténba helyezik a kínai dolgozókat a gödi Samsung gyárban a koronavírus miatt

HelloVidék   
  Megosztom
Karanténba helyezik a kínai dolgozókat a gödi Samsung gyárban a koronavírus miatt

Még a múlt héten vette fel a kapcsolatot a gödi Samsung gyár az ÁNTSZ járványügyi részlegével a koronavírus járvány miatt – derül ki a momentumos polgármester, Balogh Csaba Facebook-bejegyzéséből.

Balogh posztja szerint jelenleg nincsen hatóság által kötelezően előírt intézkedés, azonban ennek ellenére a Samsung SDI minden tőle telhető intézkedést bevezetett a megelőzés érdekében. Ezek a következők:

  • Fokozott fertőtlenítés a közös helyiségekben.
  • Folyékony szappan mellett alkoholos kézfertőtlenítők kihelyezése.
  • Belső oktatás a megelőzés érdekében szükséges WHO által ajánlott higiéniai szabályokról.
  • A Kínából érkező (kisszámú) alkalmazott munkábaállás előtti karanténba helyezése, majd megelőző orvosi vizsgálata.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

samsung

göd

gyár

koronavírus

kína

járvány

járványügy