Karanténba helyezik a kínai dolgozókat a gödi Samsung gyárban a koronavírus miatt

HelloVidék   
  Megosztom
Karanténba helyezik a kínai dolgozókat a gödi Samsung gyárban a koronavírus miatt

Még a múlt héten vette fel a kapcsolatot a gödi Samsung gyár az ÁNTSZ járványügyi részlegével a koronavírus járvány miatt – derül ki a momentumos polgármester, Balogh Csaba Facebook-bejegyzéséből.

Balogh posztja szerint jelenleg nincsen hatóság által kötelezően előírt intézkedés, azonban ennek ellenére a Samsung SDI minden tőle telhető intézkedést bevezetett a megelőzés érdekében. Ezek a következők:

  • Fokozott fertőtlenítés a közös helyiségekben.
  • Folyékony szappan mellett alkoholos kézfertőtlenítők kihelyezése.
  • Belső oktatás a megelőzés érdekében szükséges WHO által ajánlott higiéniai szabályokról.
  • A Kínából érkező (kisszámú) alkalmazott munkábaállás előtti karanténba helyezése, majd megelőző orvosi vizsgálata.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

samsung

göd

gyár

koronavírus

kína

járvány

járványügy