Élesedik a koronavírus pánik? Védőruhás sofőr viszi a gödi gyár dolgozóit

HelloVidék   
  Megosztom
Élesedik a koronavírus pánik? Védőruhás sofőr viszi a gödi gyár dolgozóit

Fehér védőruhás sofőr szállította a gödi gyár dolgozóit, ahol korábban is több óvintézkedést vezettek be a koronavírus megelőzése érdekében - írja a 444.hu.

Korábban írtunk róla, hogy ugyan az országban nincsenek kötelezően előírt intézkedések a kínai koronavírushoz kapcsolódóan, de a gödi Samsung gyár már múlt héten felvette a kapcsolatot az ÁNTSZ járványügyi részlegével. A gyár karanténba helyezte a Kínából érkező dolgozóit és fokozott fertőtlenítési szabályokat vezetett be.

A laphoz érkezett fotón látható, hogy további óvintézkedéseket is hozott a Samsung-gyár a koronavírus megelőzése érdekében: a gyár dolgozóit egy maszkos, védőruhás sofőr szállította a céges járattal.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

göd

samsung

koronavírus

járvány

ellenőrzés

megelőzés