Élesedik a koronavírus pánik? Védőruhás sofőr viszi a gödi gyár dolgozóit

HelloVidék   
  Megosztom
Élesedik a koronavírus pánik? Védőruhás sofőr viszi a gödi gyár dolgozóit

Fehér védőruhás sofőr szállította a gödi gyár dolgozóit, ahol korábban is több óvintézkedést vezettek be a koronavírus megelőzése érdekében - írja a 444.hu.

Korábban írtunk róla, hogy ugyan az országban nincsenek kötelezően előírt intézkedések a kínai koronavírushoz kapcsolódóan, de a gödi Samsung gyár már múlt héten felvette a kapcsolatot az ÁNTSZ járványügyi részlegével. A gyár karanténba helyezte a Kínából érkező dolgozóit és fokozott fertőtlenítési szabályokat vezetett be.

A laphoz érkezett fotón látható, hogy további óvintézkedéseket is hozott a Samsung-gyár a koronavírus megelőzése érdekében: a gyár dolgozóit egy maszkos, védőruhás sofőr szállította a céges járattal.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

göd

samsung

koronavírus

járvány

ellenőrzés

megelőzés