Élesedik a koronavírus pánik? Védőruhás sofőr viszi a gödi gyár dolgozóit

HelloVidék   
  Megosztom
Élesedik a koronavírus pánik? Védőruhás sofőr viszi a gödi gyár dolgozóit

Fehér védőruhás sofőr szállította a gödi gyár dolgozóit, ahol korábban is több óvintézkedést vezettek be a koronavírus megelőzése érdekében - írja a 444.hu.

Korábban írtunk róla, hogy ugyan az országban nincsenek kötelezően előírt intézkedések a kínai koronavírushoz kapcsolódóan, de a gödi Samsung gyár már múlt héten felvette a kapcsolatot az ÁNTSZ járványügyi részlegével. A gyár karanténba helyezte a Kínából érkező dolgozóit és fokozott fertőtlenítési szabályokat vezetett be.

A laphoz érkezett fotón látható, hogy további óvintézkedéseket is hozott a Samsung-gyár a koronavírus megelőzése érdekében: a gyár dolgozóit egy maszkos, védőruhás sofőr szállította a céges járattal.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

göd

samsung

koronavírus

járvány

ellenőrzés

megelőzés