Tedd próbára magad: katonák között versenyezhetsz Veszprémben

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Tedd próbára magad: katonák között versenyezhetsz Veszprémben

Április első hétvégéjén Veszprémben rendezik a Spartan akadályfutó-versenysorozat idei első állomását. A Magyar Honvédség együttműködésével megvalósuló eseményre már több mint tízezren regisztráltak.

A sokak által ismert, nagy népszerűségnek örvendő Spartan Race különböző távokon kínál akadályokkal teli izgalmas pályát a versenyezni, mozogni vágyóknak. Mivel a Spartan már a kezdetektől elkötelezett híve azoknak, akik egyszerre motiválnak, védelmeznek és szolgálnak, ezért az Egyesült Államokban területén már régi hagyomány a Spartan HONOR események megrendezése. Európában elsőként Magyarországon valósulhat meg a rendezvény a honvédség együttműködésével.


A szervezők elárulták, hogy a hagyományos spartanos akadályokon túlmenően a versenyközpont mellett épül majd fel egy úgynevezett military zóna, amelyen szintén át kell majd küzdeniük magukat a résztvevőknek. Emellett a Magyar Honvédség egész napos programokkal, bemutatókkal várja a látogatókat.

Címlapkép: Getty Images

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

spartan

spartan race

veszprém