Bevetette szűrőkamionját Pécs: ide várják a felső légúti tünetekkel küzdő betegek

MTI   
  Megosztom
Bevetette szűrőkamionját Pécs: ide várják a felső légúti tünetekkel küzdő betegek

Szintet lépett Pécs városa és szűrőkamiont, valamint szűrősátort állított fel a Baranya Megyei Kórházban kialakított, Koronavírus Ellátó Központnak nevezett intézmény udvarán.

Szűrőkamionnal, illetve szűrősátorral találkozhatunk a Baranya Megyei Kórházban kialakított, Koronavírus Ellátó Központnak nevezett intézmény udvarán.

MTI/Sóki TamásMTI/Sóki Tamás
A Pécsi Tudományegyetem arra kérte az embereket, hogy az akut felső légúti - azaz lázzal, köhögéssel vagy hirtelen jelentkező légszomjjal járó - tünetekkel a továbbiakban a sürgősségi betegellátó osztály helyett a központot keressék fel.

(kiemelt kép: MTI/Sóki Tamás)

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

pécs

kórház

koronavírus

koronavírus-járvány

szűrőkamion