Bevetette szűrőkamionját Pécs: ide várják a felső légúti tünetekkel küzdő betegek

MTI   
  Megosztom
Bevetette szűrőkamionját Pécs: ide várják a felső légúti tünetekkel küzdő betegek

Szintet lépett Pécs városa és szűrőkamiont, valamint szűrősátort állított fel a Baranya Megyei Kórházban kialakított, Koronavírus Ellátó Központnak nevezett intézmény udvarán.

Szűrőkamionnal, illetve szűrősátorral találkozhatunk a Baranya Megyei Kórházban kialakított, Koronavírus Ellátó Központnak nevezett intézmény udvarán.

MTI/Sóki TamásMTI/Sóki Tamás
A Pécsi Tudományegyetem arra kérte az embereket, hogy az akut felső légúti - azaz lázzal, köhögéssel vagy hirtelen jelentkező légszomjjal járó - tünetekkel a továbbiakban a sürgősségi betegellátó osztály helyett a központot keressék fel.

(kiemelt kép: MTI/Sóki Tamás)

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

pécs

kórház

koronavírus

koronavírus-járvány

szűrőkamion