Koronavírus: 5 kórházi dolgozó került karanténba Pécsen

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: 5 kórházi dolgozó került karanténba Pécsen

Úgy tudni, egyikük orvos, a többiek ápolók. Egy fertőzött beteggel érintkeztek a megyei kórház pulmonológiai osztályán, akit súlyos állapotban szállítottak oda csütörtök este.

Öt pécsi kórházi dolgozó, köztük egy orvos került házi karanténba, mert egy koronavírusos beteggel érintkezett, értesült a Bama.hu. A lap megbízható forrásokra hivatkozva azt írja, a megyei kórház pulmonológiai osztályán kerültek szoros kontaktba a fertőzöttel. Tüneteik ugyan egyelőre nincsenek, de a munkából így kiestek az elkövetkező napokban.

A portál úgy tudja,

még aznap este átszállították a Koronavírus Ellátó Központba, a megyei kórház T épületébe.

Az első publikus baranyai esetet a kővágószőlősi polgármester jelentette be. Csütörtökön közölte, hogy a településen egy embernél kimutatták a koronavírust. Úgy tudni, egy fiatal férfi az, aki külföldről tért haza.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

pécs

egészségügy

fertőzés