Koronavírus: 5 kórházi dolgozó került karanténba Pécsen

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: 5 kórházi dolgozó került karanténba Pécsen

Úgy tudni, egyikük orvos, a többiek ápolók. Egy fertőzött beteggel érintkeztek a megyei kórház pulmonológiai osztályán, akit súlyos állapotban szállítottak oda csütörtök este.

Öt pécsi kórházi dolgozó, köztük egy orvos került házi karanténba, mert egy koronavírusos beteggel érintkezett, értesült a Bama.hu. A lap megbízható forrásokra hivatkozva azt írja, a megyei kórház pulmonológiai osztályán kerültek szoros kontaktba a fertőzöttel. Tüneteik ugyan egyelőre nincsenek, de a munkából így kiestek az elkövetkező napokban.

A portál úgy tudja,

még aznap este átszállították a Koronavírus Ellátó Központba, a megyei kórház T épületébe.

Az első publikus baranyai esetet a kővágószőlősi polgármester jelentette be. Csütörtökön közölte, hogy a településen egy embernél kimutatták a koronavírust. Úgy tudni, egy fiatal férfi az, aki külföldről tért haza.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

pécs

egészségügy

fertőzés