Sok baleset történt: az ónos eső jégpáncéllá változtatta a hazai utakat

HelloVidék   
  Megosztom
Sok baleset történt: az ónos eső jégpáncéllá változtatta a hazai utakat

Az ónos eső és a hószitálás sokunk életét megkeserítette. A Dunántúlon a téliesre fordult időjárás jégpáncéllá változtatta az utakat, rengeteg súlyos baleset történt az elmúlt 24 órában.

A Police.hu adatai szerint december 3-án a 0 és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 47 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből két halálos kimenetelű közúti közlekedési balesetben két személy vesztette életét, 11 súlyos és 34 könnyű sérüléssel végződött.

Tiszaföldvárnál reggel frontálisan ütközött két autó, mert az egyik egy kanyarban átcsúszott a szembejövők oldalára. Egy autós megállt segíteni, de a mögötte érkező nem tudott lefékezni a jeges úton, így ők is összeütköztek. Barcsnál egy terepjáró, Segesdnél pedig egy személyautó borult árokba a havas úton - hangzott el az RTL Híradójában:

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

ónos eső