Erre nem számítottunk: brutális porviharral érkezhet itt a hidegfront

HelloVidék   
  Megosztom
Erre nem számítottunk: brutális porviharral érkezhet itt a hidegfront

A legdurvább széllökésekre Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Veszprém, Fejér, Pest és Bács-Kiskun megyékben, valamint Budapesten számíthatunk, itt van a legnagyobb esélye a porviharok kialakulásának is.

Egy gyors mozgású hidegfront száguld át az ország felett ma a késő délutáni órákban. A front érkeztét hirtelen északnyugatira forduló, viharos, akár 90 km/h feletti erősségű széllökések, és gyors lehűlés fogja jelezni. Helyenként porvihar is kialakulhat.

A legnagyobb széllökések Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Veszprém, Fejér, Pest és Bács-Kiskun megyékben, valamint Budapesten várhatók. Az Országos Meteorológiai Szolgálat ezekre a területekre másodfokú figyelmeztetést adott ki a várható viharos széllökések miatt. Az ország többi részén elsőfokú a figyelmeztetés.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás előrejelzés

időjárás

porvihar

szél

szélvihar

hidegfront

meteorológia