Egy szelet csirkemell hány kalória? Ennyi a sült csirkemell kalória, a rántott csirkemell kalória és a grillezett csirkemell kalória tartalma

HelloVidék   
  Megosztom
Egy szelet csirkemell hány kalória? Ennyi a sült csirkemell kalória, a rántott csirkemell kalória és a grillezett csirkemell kalória tartalma

Hány kalória csirkemell? 1 kg csirkemell hány kalória, 10 dkg csirkemell hány kalória? Mennyi a natúr csirkemell kalória, a sült csirkemell kalória, a rántott csirkemell kalória!

A csirkemell egy olyan alapanyag, ami heti rendszerességgel, mindannyiunk konyhájában feltűnik, sokszor mégsem tudjuk, hány kalória a csirkemell felhasználásával készített étel. Mivel a csirkemell a legnépszerűbb fehér húsok egyike, mindenképpen meg kell jegyeznünk, hogy nagyon kevés benne a zsír - éppen ezért vigyázzunk vele, mert könnyű kiszárítani -, így bármilyen diétás étrendbe könnyedén beilleszthető.

Cikkünkben összegyűjtöttük, hogy egy szelet csirkemell hány kalória attól függően, hogy van elkészítve. Biztosan gondoltad már, hogy a rántott csirkemell kalória tartalma jóval magasabb, mint a natúr csirkemell kalória értéke. Azt is tudtad, hogy a grillezett csirkemell kalória tartalma kevesebb? Nézzük, 1 kg csirkemell kalória tartalma és 10 dkg csirkemell kalória értéke mennyi natúr elkészítéssel, illetve más technikákkal!

A sült csirkemell kalória tartalma (natúr csirkemell kalória)

  • Egy szelet csirkemell kalória tartalma (200g): 240 kcal
  • 10 dkg csirkemell kalória tartalma (100g): 120 kcal
  • 1 kg csirkemell kalória tartalma (1.000g): 1.200 kcal

A grillezett csirkemell kalória tartalma

  • Egy szelet grillezett csirkemell kalória tartalma (200g): 300 kcal

A rántott csirkemell kalória tartalma

  • Egy szelet rántott csirkemell kalória tartalma (200g): 360 kcal

A főtt csirkemell kalória tartalma

  • Egy szelet főtt csirkemell kalória tartalma (200g): 224 kcal

Címlapkép: Getty Images

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

csirkemell

csirke

kalória

fogyókúra

diéta

főzés

csirkehús