Durván megharapta a gigacsuka: extra csúcsragadozót fogott ki a Sebes-Körösből

HelloVidék   
  Megosztom
Durván megharapta a gigacsuka: extra csúcsragadozót fogott ki a Sebes-Körösből

A fiatal horgász, Vass Norbert tapasztalt pecás, ám ezúttal óvatlan volt a nagy öröm közepette, mert a gigantikus méretű csuka bosszút állt, "véres vízparti leckét" kapott - írta Facebook posztjában a Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége.

Nem mindennapi horgászkalandról számolt be közösségi oldalán a Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége. A fiatal, de tapasztalt pecásnak számító Vass Norbert egy hatalmas, 100 centi hosszú, 8,15 kilogramm súlyú sebes-körösi csukaóriást fogott ki a napokban, ám az örömbe üröm is vegyült: alaposan megharapta az ujját a csúcsragadozó.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

sebes-körös

csuka

horgász