Ilyen lakójurtában él a Duna partján az énekes: pillantsatok be extrém otthonába + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyen lakójurtában él a Duna partján az énekes: pillantsatok be extrém otthonába + videó

A Csillag születik egykori felfedezettje köztudottan az organikus életstílus, a természetesség híve. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint jelenlegi életmódja: fél éve ugyanis jurtában él. Meg is mutatta új otthonát, amit ő csak „sámánfészeknek” nevez.

A Csillag születik egykori felfedezettje, Varga Viktor a TV2 Mokka kameráinak elmondta, hogy először egy kis házat vett, aminek a felújítása félbeszakadt és ezért költözött be a jurtába, ami csak pillanatnyilag tűnt kényszerűségnek, azóta viszont nagyon élvezi ezt az életet.

Ez az organikus forma azonnal magával ragadott, innentől kezdve nincs is kedvem sarkos házban lakni. Egyre jobban az organikusság felé haladok

- közölte az énekes, aki a legtöbb berendezést maga készítette, de az otthonában nincsen folyóvíz, csak áram, tehát a tisztálkodást máshogy oldja meg.

A kis házban most készült el egy kis rész, ahol van meleg vizem, mert az sem volt, eddig a Dunát használtam mindenre, de továbbra is a Dunát használom fürdésre, mindennap, télen és nyáron is.

- mesélte Varga Viktor, aki a jurtájának bemutatását úgy kezdte:

A legfontosabb az ágy meg a nő.

Megmutatta többi között az utazásai során beszerzett sámán-ruhatárát, egy jaguárkoponyát, illetve a Szilaj című indiándarabhoz készített színházi kellékeket.

A címlapfotó illusztráció: Lisztes Attila / Attila-jurta

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vidék

jurta

varga viktor