Figyelem, lezárják a Balaton környéki erdőket: súlyos bírságra számíthat az, aki ezt megszegi

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem, lezárják a Balaton környéki erdőket: súlyos bírságra számíthat az, aki ezt megszegi

A SEFAG Zrt. arról számolt be, hogy a Balatontól délre található vadgazdálkodási területein a somogyi erdőkben februárban korlátozza az erdőlátogatást a SEFAG Zrt. februárban naponta 15 órától másnap reggel 9 óráig.

A SEFAG Zrt. arról számolt be, hogy a Balatontól délre található vadgazdálkodási területein a somogyi erdőkben korlátozza az erdőlátogatást a SEFAG Zrt. februárban naponta 15 órától másnap reggel 9 óráig. Ennek az az oka, hogy a vadászterületeken "intenzív vadászati tevékenységgel járó balesetveszély" van, valamint az egyes erdőgazdálkodási munkák végzését veszélyeztető tevékenységeket akarja a társaság így kiküszöbölni - írta meg a hirbalaton.hu.

A Bakonyerdő Zrt. arról tájékoztatta az erdőlátogatókat a honlapján, hogy a Balatontól északra található erdőkben februárig hajtó- és terelővadászat zajlik, amelyek miatt átmenetileg korlátozhatják a látogatást. Arra is felhívták a figyelmet, hogy az erdőben található agancsok elvitele lopásnak minősül, ezért azokat hagyják ott a megtalálás helyén.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

balaton

erdőgazdaság

vadászat