Kiadták a figyelmeztetést: medve kószál ezen a magyar vidéken, legyünk óvatosak!

HelloVidék   
  Megosztom
Kiadták a figyelmeztetést: medve kószál ezen a magyar vidéken, legyünk óvatosak!

Siroknál, Almalápa és Szabás környékén, a 24-es út Eger felőli bevezető részén medvenyomokat észleltek a napokban. Tuza Gábor, a község polgármestere a Facebook-oldalán tett közzé egy felhívást az esetről – közölte a Naphíre.


 


 

A polgármester ugyanakkor azt is hangsúlyozta: ez egy információ, figyelemfelhívás, nem pánikkeltés. A lakókat arra kérte Facebook-oldalán, hogy kora reggel, alkonyat környékén ne menjenek az erdőkbe.

Továbbá azt kérte, hogy aki medvét észlel, értesítse a polgármesteri hivatalt. Az esetről a polgármester értesítette a vadásztársaságot, a rendőrséget és a Bükki Nemzeti Parkot is.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

medve

medve észlelés

sirok