Micsoda csoda-fotók: gigantikus jégszobrokat alkotott a természet a Balatonnál

HelloVidék   
  Megosztom
Micsoda csoda-fotók: gigantikus jégszobrokat alkotott a természet a Balatonnál

Nem mindennapi látványt alkotott a természet a Balatonnál, a nagy hideg ellenére is érdemes egy rövid sétát tenni a part mentén. Mutatjuk is, miért!

Ahogy a HelloVidék is megírta, kiadták a vörös riasztást, betört a sarkvidéki hideg Magyarországra. A hideg, a csapadék és a szél együttműködése mesebeli világot idéz hazánk legnagyobb tavánál, ezt közösségi oldalán a Metfigyelő is megosztotta:

Pár órája tette közzé a Csodálatos Balaton Facebook-oldalán is az alábbi fotókat. Ilyen meseszép most a világ Balatonbogláron:

De Fonyódon is kijutott a vízi csodákból:

Címlapfotó: MTI/Varga György

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék jégszobrok

jég

víz

balaton

hideg

fagy