Micsoda csoda-fotók: gigantikus jégszobrokat alkotott a természet a Balatonnál

HelloVidék   
  Megosztom
Micsoda csoda-fotók: gigantikus jégszobrokat alkotott a természet a Balatonnál

Nem mindennapi látványt alkotott a természet a Balatonnál, a nagy hideg ellenére is érdemes egy rövid sétát tenni a part mentén. Mutatjuk is, miért!

Ahogy a HelloVidék is megírta, kiadták a vörös riasztást, betört a sarkvidéki hideg Magyarországra. A hideg, a csapadék és a szél együttműködése mesebeli világot idéz hazánk legnagyobb tavánál, ezt közösségi oldalán a Metfigyelő is megosztotta:

Pár órája tette közzé a Csodálatos Balaton Facebook-oldalán is az alábbi fotókat. Ilyen meseszép most a világ Balatonbogláron:

De Fonyódon is kijutott a vízi csodákból:

Címlapfotó: MTI/Varga György

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék jégszobrok

jég

víz

balaton

hideg

fagy