A nap fotója: így élesztgették a mentősök a tűzben elalélt cicát Vácon

MTI   
  Megosztom
A nap fotója: így élesztgették a mentősök a tűzben elalélt cicát Vácon

"A mentők senkit nem hagynak magára" – osztotta meg az OMSZ a Facebook oldalán a történetet. Az Országos Mentőszolgálat ugyanis tegnap egy váci lakástűznél teljesített szolgálatot, ahol egy 50 év körüli nőt láttak el, mikor az egyik tűzoltó egy eszméletlen kiscicát hozott ki az égő házból. Őt sem hagyták elpusztulni.


 

Tegnap hajnalban Vácon lakástűzhöz riasztották a mentőket. A mentés során egy ötvenes éveiben járó nőt kellett ellátniuk, azonban az egyik munkatársuk még egy segítségre szorulót talált az égő házban. Egy eszméletlen kiscicát hozott ki karjaiban, aminek ellátását a mentők szintén azonnal megkezdték. A kihűlés – vagy ebben az esetben inkább túlmelegedés – megakadályozására használatos izolációs takaróba burkolták, illetve oxigént is kapott az állat, amitől nemsokára magához is tért - számolt be róla az RTL.

A mentők a sérült nőt végül stabil állapotban vitték kórházba, kedvencét pedig a család többi tagjának gondjaira bízták:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

omsz

mentők

mentés