Kattant a bilincs: kábítószer-kereskedőt kapcsoltak le Szekszárdon

MTI   
  Megosztom
Kattant a bilincs: kábítószer-kereskedőt kapcsoltak le Szekszárdon

A Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársainak közreműködésével fogtak Szekszárdon el egy 28 éves férfit, aki a gyanú szerint kábítószert és pszichoaktív anyagot árult.

A szekszárdi nyomozóknak információjuk volt arról, hogy a férfi, aki korábban erőszakos bűncselekményekért több évig volt börtönben, Szekszárdon kábítószert és új pszichoaktív anyagot ad el. A rendőrök arról is tudtak, hogy lőfegyver lehet nála, ezért a TEK segítségét kérték, amelynek munkatársai szerdán fogták el a dílert.

A gyanúsított nem tett vallomást, tagadta bűnösségét. A rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatását. Vizsgálják, hogy mások is összefüggésbe hozhatók-e a bűncselekménnyel.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

kábítószer

szekszárd

bűncselekmény