Éhes fenevadak lepték el a hevesi falut: kifakadt a polgármester, elég az etetésükből + Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Éhes fenevadak lepték el a hevesi falut: kifakadt a polgármester, elég az etetésükből + Videó

"Nem kell ide sövényvágó! Működik az önjáró, bió sövényvágó és tuja fazonírozó!" - írta Tuza Gábor, Sirok polgármestere a közösségi oldalára, ahol egy felvételt is megosztott a vígan lakmározó vadakról - írta a Heol.hu.


 

Tuza Gábor, Sirok polgármestere Facebook-bejegyzésében arra kéri a lakosságot, hogy az utcán, közparkokban ne etessék az állatokat, ne helyezzenek ki ételt, vizet, mert azzal csak arra ösztönzik, még a gazdás állatokat is, hogy mászkálhassanak nyugodtan a közterületen. Ha bőven találnak enni, inni valót az utcán, csak még jobban rákapnak a kényelemre. Hozzátette, ráadásul, viszonylag hosszú idő után újra bejárnak a rókák a lakótelepre, a kihelyezett ételmaradékokra. A polgármester arra is felhívta a figyelmet, hogy a kukák tetejét is rendesen zárják le:

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

sirok

vadak

őzek

sövény

sirok