Remek hír a hazai túrázóknak is: újra csörgedezik a soproniak kedvenc forrása

MTI   
  Megosztom
Remek hír a hazai túrázóknak is: újra csörgedezik a soproniak kedvenc forrása

Újra folyik a soproniak kedvenc forrása, a Természetbarát forrás. A Timber Special Ipari Alpinista Csoport, Nagy Attila vezetésével kijavította azt a hibát, ami eltömítette a forrás csövét. Most újra csörgedezik a forrásvíz a kiépített vízlelőhelynél - adta hírül az enyugat.hu.


 

A probléma megoldásához - közölte a lap - némi földmunkára és egy védőcső ellhelyezésére is szükség volt. A hibát valószínű a nagy járműforgalom okozta, a kocsik súlya összenyomta az út alatt a csövet. Most egy nagy kőtömb kerül az út szélére, hogy ne lehessen közvetlenül a forrás csöve felett se parkolni, se nagyobb járművel áthajtani.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

forrás

forrásvíz

sopron