Figyelem! Medve kóborolhat a Budapest közeli nagyváros erdejeiben: itt bukkant fel a hatalmas bestia

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem! Medve kóborolhat a Budapest közeli nagyváros erdejeiben: itt bukkant fel a hatalmas bestia

Barnamedve kóborolhat a Gödöllő – távolabbi és közelebbi – erdeiben, közölte hétvégén Gödöllő önkormányzata a Facebookon.


 

Egyes információk szerint barnamedve kóborolhat a Gödöllő - távolabbi és közelebbi - erdeiben. Bár a hír még nem nyert megerősítést, mégis kérjük, hogy fokozott figyelemmel sétáljanak, túrázzanak!

- közölte hétvégén Gödöllő önkormányzata a Facebookon.

Ha valóban meglátnak egy medvét, a nyugalmukat megőrizve óvatosan távolodjanak el tőle. Szükség esetén kérjük, értesítsék a rendőrséget, a 112-es telefonszámon!

– hívták fel rá a figyelmet.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

medve

akció

medvetámadás