Döbbenet: hét év fegyházra ítéltek egy idős asszonyra támadó férfit

MTI   
  Megosztom
Döbbenet: hét év fegyházra ítéltek egy idős asszonyra támadó férfit

Jogerősen hét év fegyházbüntetésre ítélt a Debreceni Törvényszék szexuális erőszak, testi sértés és magánlaksértés bűntette miatt egy férfit.

A másodfokon eljáró bíróság ezzel helybenhagyta a Hajdúböszörményi Járásbíróság 2024. január 31-én meghozott döntését. Az ítélet szerint a vádlott 2023. augusztus 19-én este a családjával, majd az ismerőseivel egy rendezvényen vett rész az egyik Hajdú-Bihar vármegyei városban, ott jelentős mennyiségű szeszes italt fogyasztott, ittas állapotba került.

Az idős asszony az ágyában aludt, de a zajra felébredt. A férfi rátámadt, felhúzta a hálóingét, majd vele az akarata ellenére többször közösült.

A bűncselekmény után a vádlott kimászott az ablakon és távozott, de a mobiltelefonját véletlenül a lakásban hagyta. Az asszony az eset során nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

bűncselekmény

erőszak

fegyházbüntetés