Nemzetközi siker: magyar csúcsbort árulnak a világ luxuséttermeiben

HelloVidék   
  Megosztom
Nemzetközi siker: magyar csúcsbort árulnak a világ luxuséttermeiben

Újabb nemzetközi elismerésről számolhatunk be: Nagy Lászlónak, valamint a Villa Tolnay Bor- és Vendégház csapatának köszönhetően a Balatontól hangos a borvilág - szúrta ki a HelloVidék a Balatoni KÖR Facebook oldalán.

A Balatoni KÖR Facebook oldalán számolt be a legújabb balatoni sikerről, miszerint a Villa Tolnay Bor- és Vendégház nemzetközi elismerésben részesült.

Büszke vagyok rá, hogy a Roland Velich (Moric Weingut) által megálmodott, kiváló pannon borokat bemutató Hidden Treasures projekt egy különleges Villa Tolnay borral folytatódik

- mondta Philipp Oser, a borászat tulajdonosa. A 2017-es évjáratú balatoni csúcsbor megtette az első lépéseket a világsiker felé: 90 pontot kapott Stephan Reinhardt-tól (RobertParker.com) és a projekt keretében közel 40 ország legelitebb éttermeibe jut el.

Roland Velich, az egyik legnevesebb osztrák pincészet borásza több mint 15 évig építette a top-horeca kapcsolatrendszerét. A Hidden Treasures projekt lényege, hogy a híres borász által érdemesnek tartott csúcsborokat ebben a, 38 országot magába foglaló export-infrastruktúrában népszerűsítse. A borász a saját hálózatán belül végzi a csúcsborok értékesítését és marketingjét, a projektnek köszönhetően pedig a tokaji Homonna Attila és a somlói Kis Tamás mellett a balatoni Nagy Lászlót is megismerheti a nemzetközi közönség.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bor

borászat

balaton

szőlő