Nemzetközi siker: magyar csúcsbort árulnak a világ luxuséttermeiben

HelloVidék   
  Megosztom
Nemzetközi siker: magyar csúcsbort árulnak a világ luxuséttermeiben

Újabb nemzetközi elismerésről számolhatunk be: Nagy Lászlónak, valamint a Villa Tolnay Bor- és Vendégház csapatának köszönhetően a Balatontól hangos a borvilág - szúrta ki a HelloVidék a Balatoni KÖR Facebook oldalán.

A Balatoni KÖR Facebook oldalán számolt be a legújabb balatoni sikerről, miszerint a Villa Tolnay Bor- és Vendégház nemzetközi elismerésben részesült.

Büszke vagyok rá, hogy a Roland Velich (Moric Weingut) által megálmodott, kiváló pannon borokat bemutató Hidden Treasures projekt egy különleges Villa Tolnay borral folytatódik

- mondta Philipp Oser, a borászat tulajdonosa. A 2017-es évjáratú balatoni csúcsbor megtette az első lépéseket a világsiker felé: 90 pontot kapott Stephan Reinhardt-tól (RobertParker.com) és a projekt keretében közel 40 ország legelitebb éttermeibe jut el.

Roland Velich, az egyik legnevesebb osztrák pincészet borásza több mint 15 évig építette a top-horeca kapcsolatrendszerét. A Hidden Treasures projekt lényege, hogy a híres borász által érdemesnek tartott csúcsborokat ebben a, 38 országot magába foglaló export-infrastruktúrában népszerűsítse. A borász a saját hálózatán belül végzi a csúcsborok értékesítését és marketingjét, a projektnek köszönhetően pedig a tokaji Homonna Attila és a somlói Kis Tamás mellett a balatoni Nagy Lászlót is megismerheti a nemzetközi közönség.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bor

borászat

balaton

szőlő