Nemzetközi siker: magyar csúcsbort árulnak a világ luxuséttermeiben

HelloVidék   
  Megosztom
Nemzetközi siker: magyar csúcsbort árulnak a világ luxuséttermeiben

Újabb nemzetközi elismerésről számolhatunk be: Nagy Lászlónak, valamint a Villa Tolnay Bor- és Vendégház csapatának köszönhetően a Balatontól hangos a borvilág - szúrta ki a HelloVidék a Balatoni KÖR Facebook oldalán.

A Balatoni KÖR Facebook oldalán számolt be a legújabb balatoni sikerről, miszerint a Villa Tolnay Bor- és Vendégház nemzetközi elismerésben részesült.

Büszke vagyok rá, hogy a Roland Velich (Moric Weingut) által megálmodott, kiváló pannon borokat bemutató Hidden Treasures projekt egy különleges Villa Tolnay borral folytatódik

- mondta Philipp Oser, a borászat tulajdonosa. A 2017-es évjáratú balatoni csúcsbor megtette az első lépéseket a világsiker felé: 90 pontot kapott Stephan Reinhardt-tól (RobertParker.com) és a projekt keretében közel 40 ország legelitebb éttermeibe jut el.

Roland Velich, az egyik legnevesebb osztrák pincészet borásza több mint 15 évig építette a top-horeca kapcsolatrendszerét. A Hidden Treasures projekt lényege, hogy a híres borász által érdemesnek tartott csúcsborokat ebben a, 38 országot magába foglaló export-infrastruktúrában népszerűsítse. A borász a saját hálózatán belül végzi a csúcsborok értékesítését és marketingjét, a projektnek köszönhetően pedig a tokaji Homonna Attila és a somlói Kis Tamás mellett a balatoni Nagy Lászlót is megismerheti a nemzetközi közönség.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bor

borászat

balaton

szőlő