Botrány: fertőzött marhahúst szállítottak Magyarországra

Index   
  Megosztom
Botrány: fertőzött marhahúst szállítottak Magyarországra

Lehetett volna igazi KKV-s exportsiker is, inkább európai szintű bűncselekmény lett. A lengyel vágóhíd tudta, hogy rosszban sántikál, az éj leple alatt vágta le a kóválygó szarvasmarhákat, majd 11 országba szállította ki a húsukat - írja az Index.

A lengyel TVN24 rejtett kamerás felvételekkel leplezte le a lengyel vágóhidat, ahol tömegesen vágtak le szemmel láthatóan beteg szarvasmarhákat. A mészárosok az éj leple alatt végezték a legyengült, járni képtelen állatok feldolgozását.

Az Ostrow Mazowiecka településen működő hentesüzemben levágott állatok húsából 2 és fél tonna 11 európai országba került, Magyarország mellett Spanyolországba, Portugáliába, Finnországba, Észtországba, Franciaországba, Litvániába,Romániába, Svédországba, Németországba és Szlovákiába.

A felvételek kiszivárogtatása után a lengyel hatóságok lecsaptak a vágóhídra. Elárulták, hogy eddig 9 és fél tonnan büdös hús értékesítéséről van tudomásuk.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

marhahús

betegség

export