Botrány: fertőzött marhahúst szállítottak Magyarországra

Index   
  Megosztom
Botrány: fertőzött marhahúst szállítottak Magyarországra

Lehetett volna igazi KKV-s exportsiker is, inkább európai szintű bűncselekmény lett. A lengyel vágóhíd tudta, hogy rosszban sántikál, az éj leple alatt vágta le a kóválygó szarvasmarhákat, majd 11 országba szállította ki a húsukat - írja az Index.

A lengyel TVN24 rejtett kamerás felvételekkel leplezte le a lengyel vágóhidat, ahol tömegesen vágtak le szemmel láthatóan beteg szarvasmarhákat. A mészárosok az éj leple alatt végezték a legyengült, járni képtelen állatok feldolgozását.

Az Ostrow Mazowiecka településen működő hentesüzemben levágott állatok húsából 2 és fél tonna 11 európai országba került, Magyarország mellett Spanyolországba, Portugáliába, Finnországba, Észtországba, Franciaországba, Litvániába,Romániába, Svédországba, Németországba és Szlovákiába.

A felvételek kiszivárogtatása után a lengyel hatóságok lecsaptak a vágóhídra. Elárulták, hogy eddig 9 és fél tonnan büdös hús értékesítéséről van tudomásuk.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

marhahús

betegség

export