Guinness-rekord-kísérlet a kanizsai fánkfesztiválon: mutatjuk a programokat

MTI   
  Megosztom
Guinness-rekord-kísérlet a kanizsai fánkfesztiválon: mutatjuk a programokat

Pénteken kezdődik a tizenegyedik fánkfesztivál Nagykanizsán, ahol három napon át kulturális programok is várják a látogatókat - közölték a szervezők.

Az Országos Farsangi Fánkfesztivált a Vasutas Országos Közművelődési és Szabadidő Egyesület (VOKE) égisze alatt működő Kodály Zoltán Művelődési Ház rendezi a Kanizsa Plazában, ahol a különféle lekváros-, szalagos-, csöröge-, krémes-, rózsa- és egyéb fánkok gazdag íz- és formavilágának megismerésére és megízlelésére lesz lehetőség.

A résztvevő csapatok idén is részesei lehetnek egy Guinness-rekord-kísérletnek, de a fánkverseny mellett több zenés és táncos előadás is szerepel a mások mellett a MÁV-csoport, a Rail Cargo Hungaria és a nagykanizsai önkormányzat támogatásával megrendezett fesztivál programjában.

Szombat délelőtt farsangi futóversenyen és jelmezes felvonuláson lehet előre lemozogni a kalóriákat, délután fellép a Pécsi Vasutas Koncertfúvós Zenekar, a Nagykanizsai Fúvószenekar, Pécs Város Mazsorett Együttese, a Vasutas Zene- és Képzőművészeti Iskola Pesti Broadway Musical Stúdiója, lesz Pacsirták-koncert, kongashow, majd Csézyvel zárul az este. A felnőtteket bor- és pálinkakóstolás, a gyermekeket többek között arcfestés és kézműves-foglalkozás várja a nagykanizsai fánkfesztiválon.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fánk

fánkfesztivál

nagykanizsa

program

programajánló

farsang

verseny