Guinness-rekord-kísérlet a kanizsai fánkfesztiválon: mutatjuk a programokat

MTI   
  Megosztom
Guinness-rekord-kísérlet a kanizsai fánkfesztiválon: mutatjuk a programokat

Pénteken kezdődik a tizenegyedik fánkfesztivál Nagykanizsán, ahol három napon át kulturális programok is várják a látogatókat - közölték a szervezők.

Az Országos Farsangi Fánkfesztivált a Vasutas Országos Közművelődési és Szabadidő Egyesület (VOKE) égisze alatt működő Kodály Zoltán Művelődési Ház rendezi a Kanizsa Plazában, ahol a különféle lekváros-, szalagos-, csöröge-, krémes-, rózsa- és egyéb fánkok gazdag íz- és formavilágának megismerésére és megízlelésére lesz lehetőség.

A résztvevő csapatok idén is részesei lehetnek egy Guinness-rekord-kísérletnek, de a fánkverseny mellett több zenés és táncos előadás is szerepel a mások mellett a MÁV-csoport, a Rail Cargo Hungaria és a nagykanizsai önkormányzat támogatásával megrendezett fesztivál programjában.

Szombat délelőtt farsangi futóversenyen és jelmezes felvonuláson lehet előre lemozogni a kalóriákat, délután fellép a Pécsi Vasutas Koncertfúvós Zenekar, a Nagykanizsai Fúvószenekar, Pécs Város Mazsorett Együttese, a Vasutas Zene- és Képzőművészeti Iskola Pesti Broadway Musical Stúdiója, lesz Pacsirták-koncert, kongashow, majd Csézyvel zárul az este. A felnőtteket bor- és pálinkakóstolás, a gyermekeket többek között arcfestés és kézműves-foglalkozás várja a nagykanizsai fánkfesztiválon.

  Megosztom

hellovidék

fánk

fánkfesztivál

nagykanizsa

program

programajánló

farsang

verseny