Három díjat is bezsebelt egy magyar sör: nemzetközi elismerésben részesült

HelloVidék   
  Megosztom
Három díjat is bezsebelt egy magyar sör: nemzetközi elismerésben részesült

A magyar kézműves-sör piac meghatározó főzdéje, a budapesti FIRST Craft Beer sörei három díjat is elnyertek a Berlin International Beer Competition zsűrijétől. A rangos nemzetközi versenyen a FIRST Craft Beer-t választották az év magyar főzdéjévé, valamint ezüst díjat kapott a FIRST Pilsner és a FIRST IPA is.

A Berlin International Beer Competition a New Yorktól Melbourne-ig világszerte számos helyszínen megrendezett "The International Beverage Competition Series" sorozat része. Zsűrijében kizárólag olyan kereskedők kapnak helyet, akik a legnagyobb és legelegánsabb európai hotelek, éttermek, ital-forgalmazók képviselőiként naponta foglalkoznak minőségi italok beszerzésével, értékesítésével és minősítésével.

A rangos nemzetközi sörverseny idei döntőjét márciusban rendezték meg, jelentős magyar sikerrel: a budapesti FIRST Craft Beer kézműves sörfőzde FIRST Pilsnere és FIRST IPA-ja is ezüst díjat kapott kategóriájában, a főzde pedig elnyerte a Hungarian Brewery of the Year címet is.

Az erős cseh és német mezőnyben különösen megtisztelő, hogy söreinket kiemelkedőnek találta a zsűri. A díj számunkra annak a munkának az elismerése, amelyet a főzde az elmúlt években a magyar sörkultúra felemelésébe fektetett

– emelte ki a díjak kapcsán Kurucz Dániel, a FIRST Craft Beer tulajdonosa. A 2017-ben alapított FIRST Craft Brewery mára a magyar kézműves-sör piac meghatározó főzdéjévé vált. Több mint egymillió korsó eladott sörével már az első évet követően megduplázta értékesítései volumenét, így a minőség mellett az eladások tekintetében is a hazai kézműves sörfőzdék élmezőnyébe került. Célja, hogy népszerűsítse a minőségi söröket és a magyar kisüzemi főzést.

Azért dolgozunk, hogy Budapest is felkerüljön végre Európa sörtérképére, hogy az emberek itthon is értékeljék és keressék a minőségi, újhullámos magyar söröket

– fogalmaz Kurucz Dániel, aki testvérével és tulajdonostársával, Kurucz Gergellyel a Budavári és a Belvárosi Sörfesztivál főszervezője, és évek óta népszerűsíti a minőségi sörfogyasztást Magyarországon.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

sör

sörgyár

sörkészítés

sörök

alkohol

ital

verseny