Elindult a nevezés: vajon melyik lesz az ország legjobb bora?

HelloVidék   
  Megosztom
Elindult a nevezés: vajon melyik lesz az ország legjobb bora?

A 40. Országos Borversenyre a jelentkezéseket 2019. május 10-ig várja a szervező Hegyközségek Nemzeti Tanácsa (HNT) a www.orszagosborverseny.hu honlapon. A jubileumi borverseny házigazdája a Kunsági Borvidék, a bírálat május 21. és 22. között Kecskeméten kerül megrendezésre.

A HNT büszke arra, hogy az általa évente megrendezett Országos Borverseny (OBV) szakmai tekintetben a magyar borágazat legnagyobb merítésű értékmérő rendezvényének minősül. A borverseny rangját mutatja, hogy a fővédnöki tisztséget Dr. Áder János köztársasági elnök, míg a védnöki tisztséget Dr. Nagy István agrárminiszter az idei évben is vállalta.

Az OBV több, mint egy oklevél átadása, vagy egy eredménykatalógus. A díjazott borászatokat különböző promóciós tevékenységekkel segíti a HNT, a nagy borászatok mellett a kis pincészeteknek is megjelenést biztosítva. Az OBV egy szakmai mentorállási szakasz kezdete. A HNT rendezvénysorozatot épített köré, mely a visegrádi országokra fókuszál. Így vett részt számos díjnyertes pincészet 2018-ban és 2019-ben is az International Wine Show Prague-on és a HNT saját szervezésű Hungarian Wines: The Best Of B2B szakmai rendezvényén, Varsóban.

Idén második alkalommal is külön kategóriában versenyeznek a bioborok, valamint a főtámogató Takarék Csoport is az Országos Borverseny keretében választja ki a Takarékok Borát, három kategóriában.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bor

borászat

gasztro

országos borverseny

borverseny

pincészet