Fogadjunk, hogy eddig te is rosszul ittad a pálinkát: így kellene!

HelloVidék   
  Megosztom
Fogadjunk, hogy eddig te is rosszul ittad a pálinkát: így kellene!

A hazai pálinkakultúra az utóbbi években hatalmas átalakuláson esett át. Ennek köszönhetően idén nyáron az ország egyik legnépszerűbb pálinkaháza, a Rézangyal is új fejezetet nyit életében: júliusban csúcskategóriás, pálinkaházasításokból álló termékpalettát dob piacra. A kifinomult ízvilághoz vadonatúj, a pálinka eredetére asszociáló, exkluzív csomagolással hívja magára a figyelmet és lopja be magát a fogyasztók szívébe.

A jó pálinkát illatolva, kortyonként ízlelgetve kell fogyasztani, hiszen csak így teljesedhet ki az általa nyújtott élmény. Ideje elfelejteni a karcos emlékeket és a gyorsan bedobott feleseket!

– szögezi le a legfontosabb alapelvet Borbáth Gabriella pálinka- és párlatszakértő. Persze nem volt ez mindig így: másfél évtizede még olyan szeszesitalokkal megpakolva távoztunk a boltokból, illetve ismerőseink pincéiből, amelyek zöme fényévekkel maradna el a jelenlegi minőségi elvárásoktól.

A pálinkafogyasztás kultúrájának megteremtésének és elterjedésének hála, a kép mára teljesen megváltozott. A fogyasztók egyre inkább a csúcskategóriás termékeket keresik és vásárolják. Az elmúlt években pedig az lett a tendencia, hogy a pálinka ne csupán erős legyen, hanem igenis adja vissza az adott gyümölcsre jellemző tökéletes íz és illatharmóniát.

A Rézangyal esetében a kivételes ízvilág részben a készítés technológiájára, az eltérő évjáratok okozta különbségeket kisimító, összetett karakterjegyeket létrehozó házasításra vezethető vissza. Az újonnan bevezetett prémiumkollekció tagjai nagy műgonddal válogatott és házasított tételekből állnak össze.

Ezeket, az akár különböző eljárással készített pálinkákat egyenként bíráltuk, osztályoztuk a legfőbb jegyek és karakterek mentén, majd felvázoltuk azok íztérképét. A prémiumkollekció tagjait ezen bírálatok mentén választottuk ki úgy, hogy az adott gyümölcsre jellemző íz- és illatkarakterek összeadódó értékei minden egyes üvegben tökéletes harmóniát alkotva találjanak egymásra. Találkozik bennük hazánk legelismertebb pálinkamestereinek tudása, a szakma szeretete, a válogatott gyümölcsök és alapanyagok, nem utolsó sorban az a töretlen kísérletező kedv, amelynek végeredménye minden üvegben megtalálható

– fogalmazott Márton András, a Rézangyal blendmestere, aki a prémium termékek mindegyikén aláírásával vállal garanciát a kivételes ízélményért. A kiemelkedő minőséghez természetesen megfelelő külalak is jár. A prémium kollekció tagjait a már jól ismert Rézangyal üvegek átlátszó verziójába töltötték, ezek új, fa hatású címkéje nem csupán a természetközeliségre rímel, hanem visszavezeti a fogyasztót oda, ahonnan a pálinka alapanyaga is érkezik, a gyümölcsfához. A Rézangyal a prémiumszegmens gondosan megtervezett, a fogyasztói igények alapos feltérképezésére alapozott meghódításával újabb nagy lépést tesz a hazai pálinkakultúra fejlesztésének irányába.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

pálinka

ital

alkohol

fogyasztás

illat

gasztro

rézangyal