Felrobbantja a piacot a népszerű márka? Megújul a magyarok kedvelt itala

HelloVidék   
  Megosztom
Felrobbantja a piacot a népszerű márka? Megújul a magyarok kedvelt itala

Új alkoholmentes termékkel rukkolt elő a Kozel, amely a valódi sör élményét kínálja azoknak, akik az alkoholmentes söröket kortyolva sem szeretnének lemondani a megszokott ízvilágról.

Különleges, félbarna alkoholmentes sörrel lepte meg a vásárlókat a Kozel: a termék a valódi sör élményét kínálja azoknak, akik az alkoholmentes változatnál sem akarnak lemondani a megszokott gazdag ízvilágról.

Az igazi különlegességnek számító Félbarna Alkoholmentes Kozel a félbarna sörök jellegzetes telt aromájával és testesebb ízjegyeivel rendelkezik. Az új variáns 0,5 literes kiszerelésben kerül forgalomba. Emellett modern külsővel, megújul az egész Kozel portfólió csomagolása is.

Hruska Rita, a nemzetközi márkák marketing vezetője elmondta, hogy tavaly új prémium recepttel újra bevezették a Kozel premium lagert. A most futó kampányunkban továbbra is kiemelt szerepe van a humoros Velke Popovice-i történeteknek, amelyekben a minőségi Kozel sör áll a középpontban.

A nemzetközi trendekhez hasonlóan a prémium és szuperprémium kategóriájú cseh sörkülönlegességek Magyarországon is egyre népszerűbbek, és a vásárlók nyitottak az egyedi ízvilágú, magas minőségű újdonságokra. A most új csomagolásba öltözött, tavaly piacra dobott Kozel Premium lager megnövelt extrakttartalmának (11,25 B°) és alkoholtartalmának (4,6 %) köszönhetően nyeri el testesebb, habosabb jellegét, valamint karakteres ízvilágát.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

kozel

sör

sörgyár

sörfajták

alkohol

alkoholmentes