Felrobbantja a piacot a népszerű márka? Megújul a magyarok kedvelt itala

HelloVidék   
  Megosztom
Felrobbantja a piacot a népszerű márka? Megújul a magyarok kedvelt itala

Új alkoholmentes termékkel rukkolt elő a Kozel, amely a valódi sör élményét kínálja azoknak, akik az alkoholmentes söröket kortyolva sem szeretnének lemondani a megszokott ízvilágról.

Különleges, félbarna alkoholmentes sörrel lepte meg a vásárlókat a Kozel: a termék a valódi sör élményét kínálja azoknak, akik az alkoholmentes változatnál sem akarnak lemondani a megszokott gazdag ízvilágról.

Az igazi különlegességnek számító Félbarna Alkoholmentes Kozel a félbarna sörök jellegzetes telt aromájával és testesebb ízjegyeivel rendelkezik. Az új variáns 0,5 literes kiszerelésben kerül forgalomba. Emellett modern külsővel, megújul az egész Kozel portfólió csomagolása is.

Hruska Rita, a nemzetközi márkák marketing vezetője elmondta, hogy tavaly új prémium recepttel újra bevezették a Kozel premium lagert. A most futó kampányunkban továbbra is kiemelt szerepe van a humoros Velke Popovice-i történeteknek, amelyekben a minőségi Kozel sör áll a középpontban.

A nemzetközi trendekhez hasonlóan a prémium és szuperprémium kategóriájú cseh sörkülönlegességek Magyarországon is egyre népszerűbbek, és a vásárlók nyitottak az egyedi ízvilágú, magas minőségű újdonságokra. A most új csomagolásba öltözött, tavaly piacra dobott Kozel Premium lager megnövelt extrakttartalmának (11,25 B°) és alkoholtartalmának (4,6 %) köszönhetően nyeri el testesebb, habosabb jellegét, valamint karakteres ízvilágát.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

kozel

sör

sörgyár

sörfajták

alkohol

alkoholmentes