Hatalmas dicsőség: rangos díjjal ismerték el ezeket a minőségi magyar borokat

HelloVidék   
  Megosztom
Hatalmas dicsőség: rangos díjjal ismerték el ezeket a minőségi magyar borokat

Eddig is elismerték a minőségi magyar borokat, de a Berliner Wine Trophy versenyen szerzett 70 magyar aranyérem okkal tölti el büszkeséggel a nyertes borászatokat, és szolgál a borkedvelők örömére.

Igazán kellemes meglepetéseket és hatalmas eredményeket hozott az idei tavasz több magyar borászatnak, ugyanis a közelmúltban megrendezett rangos versenyen, a Berliner Wine Trophy-n 70 aranyérem talált köztük gazdára.

Az aranyéremmel díjazottak között szerepel többek között a Soltész Pincészet, a Grand Tokaj Zrt., a Simigh Családi Pincészet, a Varga Pincészet, a Podmaniczky Szőlőbirtok és Pince, a Kern-Bor és Pezsgőház Kft., hogy csak néhányat említsünk az ezen az oldalon megnézhető listáról.

Büszkék vagyunk rá, hogy az egyik legrangosabb nemzetközi megmérettetésen, az idei Berliner Wine Trophy-n két borunk is a legjobb ítéletet kapta. Az immáron friss aranyérmes 2020-as évjáratú Irsai Olivér és a 2017-es évjáratú Pajados Bikavér boraink szép sikere nyomán a versenyen az egri borvidék egyik legeredményesebb pincészeteként szerepeltünk

- mondta el a Soltész Pincészet képviselője lapunknak.

Az említett pincészet Irsai Olivér borának nem ez az első sikere, hisz 2019-ben is elhozta a legjobbnak járó elismerést a Bordeaux-i borversenyen. Egy pimasz, illatos és kirobbanóan gyümölcsös bor, olyan, mintha csak egy nagy tál friss almával, körtével és szőlővel teli tálba kóstolnánk bele.

A Berliner Wine Trophy az egyik legjelentősebb borverseny Európában, ami egyben a legnagyobb OIV (The International Organization for Vine and Wine) szabályok szerint működő borverseny. Nincs megállás, ezután ennek testvérrendezvénye az Asia Wine Trophy következik a borászatok számára.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

borászat

borverseny

berlin

soltész pincészet

aranyérem

rangos verseny

elismerés

díj

pincészet

egri bikavér

irsai olivér