Hatalmas dicsőség: rangos díjjal ismerték el ezeket a minőségi magyar borokat

HelloVidék   
  Megosztom
Hatalmas dicsőség: rangos díjjal ismerték el ezeket a minőségi magyar borokat

Eddig is elismerték a minőségi magyar borokat, de a Berliner Wine Trophy versenyen szerzett 70 magyar aranyérem okkal tölti el büszkeséggel a nyertes borászatokat, és szolgál a borkedvelők örömére.

Igazán kellemes meglepetéseket és hatalmas eredményeket hozott az idei tavasz több magyar borászatnak, ugyanis a közelmúltban megrendezett rangos versenyen, a Berliner Wine Trophy-n 70 aranyérem talált köztük gazdára.

Az aranyéremmel díjazottak között szerepel többek között a Soltész Pincészet, a Grand Tokaj Zrt., a Simigh Családi Pincészet, a Varga Pincészet, a Podmaniczky Szőlőbirtok és Pince, a Kern-Bor és Pezsgőház Kft., hogy csak néhányat említsünk az ezen az oldalon megnézhető listáról.

Büszkék vagyunk rá, hogy az egyik legrangosabb nemzetközi megmérettetésen, az idei Berliner Wine Trophy-n két borunk is a legjobb ítéletet kapta. Az immáron friss aranyérmes 2020-as évjáratú Irsai Olivér és a 2017-es évjáratú Pajados Bikavér boraink szép sikere nyomán a versenyen az egri borvidék egyik legeredményesebb pincészeteként szerepeltünk

- mondta el a Soltész Pincészet képviselője lapunknak.

Az említett pincészet Irsai Olivér borának nem ez az első sikere, hisz 2019-ben is elhozta a legjobbnak járó elismerést a Bordeaux-i borversenyen. Egy pimasz, illatos és kirobbanóan gyümölcsös bor, olyan, mintha csak egy nagy tál friss almával, körtével és szőlővel teli tálba kóstolnánk bele.

A Berliner Wine Trophy az egyik legjelentősebb borverseny Európában, ami egyben a legnagyobb OIV (The International Organization for Vine and Wine) szabályok szerint működő borverseny. Nincs megállás, ezután ennek testvérrendezvénye az Asia Wine Trophy következik a borászatok számára.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

borászat

borverseny

berlin

soltész pincészet

aranyérem

rangos verseny

elismerés

díj

pincészet

egri bikavér

irsai olivér