Megkóstolnád az idei Magyarország Tortáját? Itt a vidéki lista, ahol ehetsz belőle

HelloVidék   
  Megosztom
Megkóstolnád az idei Magyarország Tortáját? Itt a vidéki lista, ahol ehetsz belőle

Magyarország 2021-es győztes tortáját, a Magyarország Cukormentes Tortája verseny győztesét, valamint az "Egy a Természettel" tortákat 2021. augusztus 20-tól lehet majd megkóstolni!

A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete idén jubileumi, tizenötödik alkalommal hirdette meg a „Magyarország Tortája” versenyt. A jubileumi alkalomra a verseny új hivatalos logót is kapott. Ahogy korábban mi is hírt adtunk róla, Fodor Sándor budapesti cukrász kreációja, a „NAPRAFORGÓ” fantázianevű torta viselheti idén a Magyarország Tortája címet. A Magyarország Cukormentes Tortája versenyt és az „Egy a Természettel” versenyt is Füredi Krisztián cukrászmester nyerte a „Beszterce rózsája” és a „Nimród” fantázianevű alkotásokkal.

Magyarország Tortáját, a Magyarország Cukormentes Tortája verseny győztesét, valamint az "Egy a Természettel" tortákat 2021. augusztus 20-tól vásárolhatják meg Budapesten a Magyar Ízek Utcája rendezvény keretében a Várkert Bazár épületében (1013 Budapest, Ybl Miklós tér 2-6.), valamint az alább letöthető listákban szereplő cukrászdákban országszerte. Az árusító cukrászdák listáját itt lehet letölteni!

A torták minőségének védelme érdekében az idei évben is csak az év végétől lesznek nyilvánosak a receptek, addig csak az ipartestület tagjai készíthetik el.

Címlapfotó: MTI/Szigetváry Zsolt

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

magyarország tortája

édesség

desszert