Lencse nélkül nincs szilveszter: íme, két isteni recept, ahogy a hazai sztárok készítik

HelloVidék   
  Megosztom
Lencse nélkül nincs szilveszter: íme, két isteni recept, ahogy a hazai sztárok készítik

Eddig is rettegtünk a balszerencsétől, de ebben az évben különösen figyelni kell rá, hogy elkerülje az embert! Az aprószemű finomságok nem csak szerencsét hoznak, de mennyei falatok is készülnek belőlük. Íme, mindjárt két isteni lencsés receptet is hozunk, két kiváló gasztrobloggertól és írótól: Mautner Zsófitól és Dragomán Györgytől.


 


 


 

Így készül az egyéjszakás, SÜTŐBEN SÜLT, indiai lencsefőzelék

Chili & Vanilia - Mautner Zsófi konyhájában vaslábosban és sütőben készül a pikáns indiai lencsefőzelék. A neves gasztroblogger receptje már-már kultikus szilveszteri fogás, évről évre egyre többen készítik így el a szerencsehozó ételt:

Dragomán György így készíti a lencsét - paradicsomosan, tárkonyosan

Mindjárt vége az évnek, itt a szilveszter, amikor lencsét illik főzni. Ahogy minden évben, Dragomán György író-gasztroblogger idén is azt üzeni:

Hogyan is? Ebben a FAcebook-posztban elmeséli:

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

lencse

lencseleves

lencsefőzelék