Hoppá, micsoda fordulat: visszatér a boltokba sokunk gyermekkori nagy kedvence

HelloVidék   
  Megosztom
Hoppá, micsoda fordulat: visszatér a boltokba sokunk gyermekkori nagy kedvence

A Mondelez Csoporthoz tartozó Győri Keksz székesfehérvári gyárában április végén indult újra az ikonikus keksz gyártása és a mai napon meg is kezdődik a termék kiszállítása a kiskereskedőkhöz, azaz a boltokba. A tervek szerint július elejére országszerte újra kapható lesz a klasszikus Pilóta keksz - adta hírül sajtóközleményében a cég.


 

Az eredeti és változatlan receptúrával készülő Pilótát a mai naptól kezdi kiszállítani a Mondelez kiskereskedelmi partnereinknek, és tervei szerint július elejére immár országszerte a legtöbb kiskereskedelmi egységben elérhető lesz a népszerű szendvicskeksz.

Első körben a klasszikus Pilóta tér vissza a boltokba, majd júliustól a Pilóta Tripla kakaóst is újra élvezhetik a rajongók.

A Mondelez Hungária számára különösen fontos a magyar fogyasztók egyik legkedveltebb, ikonikus kekszmárkája, a Pilóta. Köszönetet mondunk minden hűséges fogyasztónknak a türelmükért és ragaszkodásukért. Ahogy ígértük: a Pilóta visszatért.

– mondta Grzegorz Lis, a Mondelez Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.

Egy kis márka történelem

A Pilóta kekszet az 1960-as években kezdték el gyártani, és a legenda szerint a magyar légitársaság, a MALÉV számára készült. A szendvicskeksz a magyarok egyik legkedveltebb kekszterméke, több generáció számára nosztalgikus emlékeket idéző édesség, mely mind a mai napig népszerű a fogyasztók körében. 2021-ben közel 5 millió 470 ezer darabot vásároltak belőle a rajongók.

A Pilóta szendvicskekszet kezdetben a Győri Keksz győri üzemében gyártották. A kekszgyártás, így a Pilótáé is immár 27 éve, azaz közel 10,000 napja a Mondelez székesfehérvári gyárában zajlik. A linzer gyártósoron készülő Pilóta szendvicskeksz mellett ebben az üzemben készül a Győri édes, a Pilóta vaníliás karika, valamint a Háztartási Keksz is.

Címlapfotó, kép: Mondelez Hungária Kft.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

pilóta

pilóta keksz

győr-moson-sopron