Rangos szakmai elismerést kapott a magyar arisztokraták pezsgője: te kósoltad már?

HelloVidék   
  Megosztom
Rangos szakmai elismerést kapott a magyar arisztokraták pezsgője: te kósoltad már?

A történelmi Zichy arisztokrata család a pezsgők világában is fontos szerepet tölt be. Ezúttal a nemzetközi Winelovers Borversenyen kapott aranyérmet Zichy Anna brut nature pezsgőjük, míg az extra dry frizzante bronzérmet szerzett.

Egy egészen új tradíció kezd kibontakozni a gróf Zichy családban, amelynek egyik meghatározó alakja Zichy Anikó. A történelmi múlttal rendelkező, híres Zichy arisztokrata család a huszonegyedik században is jelentős szerepet vállalna, ám ezúttal a pezsgők világában. Az eddigi eredmények ígéretesek, különös tekintettel az elmúlt időszakban begyűjtött szakmai díjakra.

Mindig is nagy rajongója voltam a pezsgőnek, mivel úgy éreztem, hogy a pezsgő fogyasztása egy különleges életérzést jelent. Az elegancia, az exkluzivitás és a trendiség egyidejű jelenléte ritka az italok között, és ebben a tekintetben a pezsgő egyedülálló

– nyilatkozta Zichy Anikó, a Tokaji Zichy Szőlőbirtok tulajdonosa.

Mint mondta, a közel 30 hektáros szőlőbirtokon az elsődleges cél a kifogástalan minőség elérése. A pezsgő előállítása nem egyszerű feladat, kiváló minőségű szőlő kell hozzá, technológia és nem mellesleg szaktudás. A Zichy Anna pezsgőt pontosan úgy késztik, ahogy Champagne-ban: palackban érlelve, méthode tradicionnelle eljárással, aminek alapja a világszerte ismert Tokaji borvidék egyedisége.

Év közben a termelés rengeteg munkát és kihívást tartogat, de elengedhetetlen ahhoz, hogy utána megosszuk a pezsgő által képviselt különleges értéket.Nap mint nap új dolgokat fedezek fel és alkotok, miközben igyekszem méltósággal képviselni a Zichy családot is

– fogalmazott Zichy Anikó.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gaszto

elismerés

díj

pezsgő