Rangos szakmai elismerést kapott a magyar arisztokraták pezsgője: te kósoltad már?

HelloVidék   
  Megosztom
Rangos szakmai elismerést kapott a magyar arisztokraták pezsgője: te kósoltad már?

A történelmi Zichy arisztokrata család a pezsgők világában is fontos szerepet tölt be. Ezúttal a nemzetközi Winelovers Borversenyen kapott aranyérmet Zichy Anna brut nature pezsgőjük, míg az extra dry frizzante bronzérmet szerzett.

Egy egészen új tradíció kezd kibontakozni a gróf Zichy családban, amelynek egyik meghatározó alakja Zichy Anikó. A történelmi múlttal rendelkező, híres Zichy arisztokrata család a huszonegyedik században is jelentős szerepet vállalna, ám ezúttal a pezsgők világában. Az eddigi eredmények ígéretesek, különös tekintettel az elmúlt időszakban begyűjtött szakmai díjakra.

Mindig is nagy rajongója voltam a pezsgőnek, mivel úgy éreztem, hogy a pezsgő fogyasztása egy különleges életérzést jelent. Az elegancia, az exkluzivitás és a trendiség egyidejű jelenléte ritka az italok között, és ebben a tekintetben a pezsgő egyedülálló

– nyilatkozta Zichy Anikó, a Tokaji Zichy Szőlőbirtok tulajdonosa.

Mint mondta, a közel 30 hektáros szőlőbirtokon az elsődleges cél a kifogástalan minőség elérése. A pezsgő előállítása nem egyszerű feladat, kiváló minőségű szőlő kell hozzá, technológia és nem mellesleg szaktudás. A Zichy Anna pezsgőt pontosan úgy késztik, ahogy Champagne-ban: palackban érlelve, méthode tradicionnelle eljárással, aminek alapja a világszerte ismert Tokaji borvidék egyedisége.

Év közben a termelés rengeteg munkát és kihívást tartogat, de elengedhetetlen ahhoz, hogy utána megosszuk a pezsgő által képviselt különleges értéket.Nap mint nap új dolgokat fedezek fel és alkotok, miközben igyekszem méltósággal képviselni a Zichy családot is

– fogalmazott Zichy Anikó.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gaszto

elismerés

díj

pezsgő