Diós bejgli, mákos bejgli: enyiért adja idén a Lidl, Aldi, Tesco, Spar a karácsony slágerét

HelloVidék   
  Megosztom
Diós bejgli, mákos bejgli: enyiért adja idén a Lidl, Aldi, Tesco, Spar a karácsony slágerét

Az ünnepi asztal elengedhetetlen kelléke a bejgli, vagy a tekercs. Már elindult az előrendelés a pékségekben, a boltok polcai is roskadoznak a kínálattól, de van, aki már otthon javában az ünnepi bejgli-sütésre készülődik. A HelloVidék most megkérdezte a nagyobb üzletláncokat, hogy ők hogyan készülnek a bejgli-szezonra.

Tesco

A korábbi évekhez hasonlóan idén is széles választékkal készülünk a karácsonyi szezonra. Csomagolt választékunkban egyaránt elérhetők a tekercsek és a bejglik, valamint a sajátmárkás Tesco Finest bejgli. Finest bejglinket a Szamossal együttműködve gyártjuk, mely magasabb arányú töltelékével kiváló minőséget képvisel. A hagyományos mákos és diós ízeken túl zserbós ízesítésű csomagolt tekerccsel is készülünk, a helyben sütött kategóriában pedig háromféle ízesítésű bejglivel várjuk a vásárlóinkat, elérhető például frissen sütött gesztenyés bejgli is

- közölte az áruház, majd hozzátették:

A forgalmat illetően optimisták vagyunk, a karácsonyi péktermékeket már novembertől értékesítjük. Áraink piacvezetőek és a várakozásainknak megfelelően indult a szezon. Vásárlóink folyamatosan találkozhatnak a szezonális péktermékeken kedvezményekkel, melyek ezúttal Clubcard hűségkártya használata nélkül is igénybevehetők. A hagyományos bejgliken túl egyre nagyobb népszerűségnek örvend itthon a panettone is. Vásárlóink különböző kiszerelések (100g, 500g, 750g, 1kg) és ízesítések közül választhatnak. Üzleteinkben a csokis és aszalt gyümölcsös panettonék mellett elérhető a natúr, a tiramisu és a gianduia krémes változat is. Évek óta sikertermékünk a sajátmárkás Tesco Finest panettone, melynek titka a magas minőségű alapanyagokban rejlik.

Lidl

A Lidl Magyarország minden évben kiemelt figyelmet fordít a karácsonyi és szilveszteri időszakra, hiszen ez az év egyik legforgalmasabb periódusa. Az áruházlánc szélesebb választékot, kiváló minőségben és ár-érték arányban kínál vásárlóinak a bejglik tekintetében is, hogy mindenki megtalálja a számára kedvezőt. A vásárlók körében közkedvelt bejgli szezonális jelleggel már elérhető az áruházlánc helyben sütött pékáru kínálatában, mákos, diós és gesztenyés ízesítésekben is. Jelenleg a 295 grammos bejglik 799 Ft-ba kerülnek. A hónap végén az áruházlánc tovább szélesíti majd bejgli kínálatát, a Deluxe termékcsalád tagjaként az 500 grammos diós és mákos bejglikkel, valamint a Szamos bejglikkel. De a mélyfagyasztott péksütemények között is elérhető lesz a mákos bejgli 2x350 grammos kivitelben.

Spar

A SPAR kényelmi termékekkel is igyekszik megkönnyíteni az ünnepi időszakra való felkészülést. A friss pékáru kínálatba az adventi időszakban bekerülnek a bejglik, különböző tekercsek, a sütéshez elengedhetetlen tészták, sütemény lapok. Bejgliből speciális, gluténmentes kínálattal is találkozhatnak a vevők, mind az előrecsomagolt, mind a fagyasztott kategóriákban, s ugyancsak a speciális étrendet követők örülhetnek majd a gluténmentes diós és mákos karikának is.

ALDI

Az ALDI az ünnepek előtt számos újdonsággal, különféle akciókkal, szezonális displayekkel várja vásárlóit. A széles választékban természetesen megtalálható a magyar gasztronómia emblematikus süteménye, a hagyományos ünnepi desszertkínálat elmaradhatatlan eleme, a bejgli is.

Az áruházlánc üzleteiben az ünnepet megelőző időszakban többféle változatban is elérhető a bejgli. Az ALDI „Azon melegében” látványpékségének otthonos finomságai között a frissen sütött, omlós tésztás, mákos és diós töltelékben gazdag tekercsek mellett a Pantastico csomagolt, diós, mákos és gesztenyés ízvilágú termékei közül választhatnak a vásárlók. Az ALDI természetesen karácsonykor is minden vásárlójára kiemelt figyelmet fordít, így saját márkás választékában az ételintoleranciával élők is megtalálhatják a számukra ideális süteményeket, a diós és mákos glutén- és laktózmentes tekercseket szintén a portfólió részét képezik. Megbízható minőségű termékeiket diszkontfilozófiájuknak köszönhetően kedvező áron kínálják vásárlóik számára. Az áruházlánc látványpékségében megtalálható, frissen sütött bejgliket 899 forintért, a Pantastico bejgliket 999 forintért kínálja, míg a glutén- és laktózmentes tekercsek 1499 forintos egységáron kaphatóak.

Auchan

Az idei évben is nagyon széles választékkal készülünk a karácsonyi szezonra, körülbelül 8 különféle bejgli található a kínálatunkban, amelyből 6 kiváló ár-érték arányú sajátmárkás termék, melyet pékeink helyben készítenek. A klasszikus mákos, diós ízek mellett elérhető a gesztenyés, a pisztáciás, a mákos-aszalt szilvás, valamint a diós-aszalt áfonyás változat is.

- közölte az áruház.

Az Auchan üzletpolitikája hosszú távú, ezért a vásárlóerő megtartását tartja szem előtt. A cél pedig, hogy a lehető legtöbb vásárló számára a legjobb ajánlatokat nyújtsuk minden nap. Ezért a folyamatos akciók mellett hétről hétre átlagosan 3000 terméket kínálunk rendkívül kedvező áron. A kedvezmény mértéke esetenként elérheti a 40 %-ot is. A karácsonyi kínálatunkban is törekszünk erre, különböző árú bejgliket kínálunk, hogy minden vásárlónk megtalálja a számára megfelelő terméket

- emelték ki, majd kitértek arra is, hogy kellett-e árat emelni tavaly óta.

Természetesen az alapanyagár-emelkedések ezt a kategóriát is érintik, de a beszállítókkal közösen igen kedvező kondíciókkal tudjuk biztosítani a vásárlóknak a termékeket és ahogy említettük, folyamatos kedvezményeket biztosítunk vásárlóink számára. A tavalyi év tapasztalatai alapján azt látjuk, hogy az emberek nem feltétlenül a karácsonyi termékekről mondanak le. A jelenlegi számok szerint ebben a kategóriában is növekedéssel számolhatunk

- tették hozzá.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bejgli

bejgli ára

bejgli árak

bejgli körkép

áruházak