Taroltak a kékfrankosok: ismét elkészítették a top 100 magyar bor listáját

HelloVidék   
  Megosztom
Taroltak a kékfrankosok: ismét elkészítették a top 100 magyar bor listáját

A Borigo magazin idén is kihirdette a top 100 bor listáját, melyek közé két soproni borászat is bekerült. Ráadásul a listán szereplő nedűk mindegyike kékfrankos - írja a kisalfold.hu.

Ahogy a portál írja, a százas listán 75. helyen szerepel 91 ponttal a Steigler Pincészet 2021-es Prémium Kékfrankosa. A Stubenvoll Pincészet 2021-es Gauer Kékfrankosa pedig 92. helyen szerepelt a toplistán, melyet 90 ponttal tudhatnak magukénak.

A ranglistán mindösszesen három bornak sikerült elérnie a 91 pontot, s mint kiderült, Sopron lassan újra visszaszerzi „A kékfrankos fővárosa” címet, ugyanis a 88 pontot elért kékfrankosok fele soproni.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

sopron

kékfrankos

borok