Szörnyű, mit etettek az iregszemcsei iskolásokkal ebédre: néhány gyerek meg is sérült + Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű, mit etettek az iregszemcsei iskolásokkal ebédre: néhány gyerek meg is sérült + Videó

A szülők feljelentést tettek, a helyi főzőkonyhát pedig azonnal bezárták. Azóta a rendőrség és a Nébih is eljárást indított a konyha üzemeltetője ellen.

Üvegszilánk és dörzsidarab is volt a gyerekek ebédjében az iregszemcsei általános iskolában, számolt be az esetről az ATV Híradó. Néhány gyerek meg is sérült, amikor az idegen tárgyakat megették. Egy kisfiú sírva futott édesanyjához, miután megette az ebédjét, mert valami felsértette a száját, megsérült a nyelve.

A rendőrség és a Nébih is eljárást indított a konyha üzemeltetője ellen. A konyhások azzal védekeztek, nem tudják, hogyan kerültek idegen tárgyak az ételbe, ám az egyik iregszemcsei polgármester-jelölt azt állítja, hogy a konyhán dolgozók tudtak az üvegszilánkokról, mégsem állították le az ételosztást.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

óvoda

üvegszilánk

ebéd