Brutális mértékben fogyott az üzemanyag idén

MTI   
  Megosztom
Brutális mértékben fogyott az üzemanyag idén

Októberben 158,9 millió liter benzin és 327,1 millió liter gázolaj fogyott az országban az adóhivatal jövedékiadó-statisztikái szerint - írta a Világgazdaság csütörtökön.

A benzin forgalma 2011, a gázolajé 2012 óta bővül töretlenül: míg 2011 októberében 136 millió liter benzin és 229 millió liter gázolaj fogyott, addig tavaly a tizedik hónapban benzinből 164 milllió litert, gázolajból 327 millió litert adtak el.

Gárd Ottó, a Magyar Ásványolaj Szövetség (MÁSZ) főtitkára a Világgazdaságnak azt mondta, a hazai üzemanyagpiac bővülése jövőre is folytatódik, ugyanakkor úgy vélte, a növekedés 2019-ben nem lesz olyan látványos, mint az idén.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

benzin

gázolaj

tankolás

hellovidék

üzemanyagok

gazdaság

statisztika