Nyitást hirdetett Orbán Viktor: megvan a 2,5 millió beoltott, úgyhogy mostantól ez következik

Pénzcentrum   
  Megosztom
Nyitást hirdetett Orbán Viktor: megvan a 2,5 millió beoltott, úgyhogy mostantól ez következik

Megvan a 2,5 millió beoltott, így életbe lép a lazítás első lépcsőfoka - jelentette be Orbán Viktor a Facebookon. Nyithatnak az üzletek, újraindulhatnak a szolgáltatások Magyarországon.

Kedden beoltották a 2,5 milliomodik magyar embert - jelentette be Orbán Viktor a Facebookon. A minszterelnök a videóüzenetben kiemelte, ezzel elindulhat a nyitás, holnaptól nyithatnak az üzletek, újraindulhatnak a szolgáltatások.

Ugyanakkor hozzátette, a járványügyi intézkedések zöme megmarad, ezeket tartsuk be. Az oltást folytatják, az eddigi tempóban - tette hozzá Orbán Viktor. Magyarország lesz az első olyan európai ország, ahol a leggyorsabban jut vakcina mindenkinek - zárta.

Címlapkép: Facebook

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

orbán vikor

nyitás

koronavírus

koronavírus elleni védekezés