Az Év házából rálátni a Velencei-tóra: íme, a 2021-es közönségszavazás díjnyertese

HelloVidék   
  Megosztom
Az Év házából rálátni a Velencei-tóra: íme, a 2021-es közönségszavazás díjnyertese

Lezárult a családi ház, kis társasház kategória közönségszavazása! A nyertes pedig nem más, mint Göde Ferenc, velencei családi háza.

2021-ben két kategóriában hirdették meg a versenyt, nevezni május 19-ig lehetett - olvashatjuk a az Év háza honlapján.

  • Családi ház vagy maximum 4 lakásos lakóépület vagy nyaralóépület,
  • középület, amely kereskedelmi-, oktatási-, adminisztratív- (iroda), egészségügyi- vagy szállás jellegű-, illeltve kulturális funkciójú.

Idén 42 épületet neveztek az Év háza pályázatra, így 2021-ben 29 családi ház, kis társasház és 13 középület versenghet az év legjobbja címért, valamint a szakmai szervezetek és a támogatók különdíjaiért. A verseny végeredményét a tervek szerint szeptemberben hirdetik ki, amikor a szakmai zsűri döntése alapján adják át a pályázat díjait.

Ezek mellett a nagyközönség is ismét elmondhatja véleményt: az Év háza Facebook oldalán indul a szavazás a két kategóriában. Először a családi ház, kis társasház kategória jelöltjeire lehetett szavazni a közösségi portálon.

A középület kategóriában benyújtott pályázatokról július 1 (csütörtök) 11:00 és július. 8 (csütörtök) 10.00 között mondhatják el véleményüket szavazatukkal a közösségi oldal látogatói.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

év háza

közönségdíj

családi ház

építkezés

építész