Novák Katalin: már több mint 50 ezer család igényelt otthonfelújítási támogatást

MTI   
  Megosztom
Novák Katalin: már több mint 50 ezer család igényelt otthonfelújítási támogatást

Több mint 50 ezer család igényelt már otthonfelújítási támogatást összesen mintegy 65 milliárd forint értékben - mondta a közösségi oldalán szombaton közzétett videójában Novák Katalin.

A családokért felelős tárca nélküli miniszter hangsúlyozta, hogy a támogatás nyertesei jobb körülmények között nevelhetik a gyermekeiket.

Hozzátette, hogy bővült a jogosultak köre, 5 ezer forint alatti köztartozással is lehet pályázni. Ha tehát korábban emiatt nem sikerült, a változás miatt érdemes újra jelentkezni

- fogalmazott.

Novák Katalin kiemelte, hogy a családok otthonfelújítási támogatását hamarosan születő gyermekkel is lehet igényelni. Az akár 3 millió forint nem visszafizetendő támogatás mellett kedvező kamatra 6 millió forint otthonfelújítási kölcsön is igényelhető.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

otthonfelújítási támogatás

novák katalin

támogatás

lakásfelújítás

otthonfelújítás