Végre egy jó hír mindenkinek: könnyebben vehetünk autót ezzel a lehetőséggel

HelloVidék   
  Megosztom
Végre egy jó hír mindenkinek: könnyebben vehetünk autót ezzel a lehetőséggel

Október 26-tól a Takarékbank egyes fiókjain keresztül is elérhetővé vált az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. autólízing konstrukciója, amellyel személygépjármű, motorkerékpár és kishaszongépjármű beszerzés is finanszírozható. A Magyar Bankholding lízing leányvállalatai között elindult együttműködés teszi lehetővé, hogy valamennyi tagbank lakossági és vállalati ügyfele elérhesse a gépjármű- és eszközfinanszírozási termékeket.

A konstrukcióról október 26-tól elsőként tizenegy Takarékbank fiókban lehet érdeklődni. Az ügyfelek egy-egy budapesti, debreceni, veszprémi, zalaegerszegi, győri, békéscsabai, pécsi, székesfehérvári, tatabányai és miskolci fiókon keresztül jelezhetik a termékkel kapcsolatos igényüket.

A tagbankok lízingtársaságai ezt megelőzően a Széchenyi Lízing GO! termékkel léptek összehangoltan piacra a gépjármű-finanszírozás területén, amely így a Takarékbank fiókjaiban is elérhetővé vált. A teljes lízing termékpaletta fokozatosan válik egységessé a tagbankok fiókhálózatának kínálatában, amellyel a bankfiókokban az ügyfelek Lízing+ néven találkozhatnak.

A Magyar Bankholding Zrt. 2021 márciusában hirdette meg a Budapest Bank, az MKB Bank és a Takarék Csoport egyesítésére vonatkozó ötéves stratégiáját, amely alapján a három pénzügyi intézet fúziója 2023-ban valósulhat meg. Ezzel Magyarország második legnagyobb bankcsoportja jött létre, amelynek része a lízingpiac négy meghatározó szereplője, az MKB-Euroleasing, a Budapest Autó, a Budapest Lízing és a Takarék Lízing.

Célunk, hogy a lízing-leányvállalatok együttműködésének erősítésével egyre több olyan termékkel jelenjünk meg közösen a piacon, amely minden szegmensben az egyik legversenyképesebb szolgáltatást nyújtja. Kiemelt márkakapcsolataink, a Bankholding tagbankjainak országos lefedettségű fiókhálózata, a rendkívül széleskörű partnerhálózatunk és online kalkulátorunk révén az ügyféligények teljes körét hatékonyan tudjuk kiszolgálni. Ezen felül személyre szabott ajánlatokkal és tanácsadással is állunk az új és meglévő ügyfelek rendelkezésére

- mondta Vály Judit, a Magyar Bankholding lízing vezetője.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gépjármű-finanszírozás

takarékbank

finanszírozás

lízing

autóhitel

személygépjármű